Komentáře k článku

Známé informace.

glady 29.10.2019

tomu věřím

nea 29.10.2019

záleží hodně na partnerovi, tedy s kým.....

helus 29.10.2019

Po sexu jsem měla vždy kladné emoce.

kamila76 30.10.2019

Ale ne?

Vynucený nechtěný sex 30.10.2019

Nemusí se vždy jednat o znásilnění. Partnerka jenom nechce a partner si to už nějakým způsobem vynutí, třeba i použitím násilí, ale partnerka to jako opravdové znásilnění nevnímá, jenom je jí to proti chuti. Můžu uvést příklad ze života, co se stalo kamarádovi. S kolegyní ze zaměstnání už měli poslední dobou dost napjatý vztah (on byl ženatý a ona vdaná), pořád se rozcházeli a zase usmiřovali, až se zase jednou mu podařilo přemluvit ji k setkání, ale na místě se zase setkal s odmítnutím. Tak se pokusil důrazně postupovat. Samotnou soulož vykonat se nepodařilo, ale vycucal jí poštěváček že se svíjela a nakonec orgasmu dosáhla. A to mu předtím tvrdila, že při vynucení dokáže ovládat svoje pocity tak, že k vyvrcholení nedojde. Nakonec se přece rozešli, ale to se obvykle stává, když jsou spolu na pracovišti.

Taky neslavné zakončení 30.10.2019

Náš známý vyprávěl ve společnosti, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd a on cítil že se blíží vyvrcholení, tak se více pohyboval a náhle pocítil, že něco není v pořádku. Tak se podíval a úd byl venku a na údu zakousnutý umělý chrup. Tak u něho došlo k fenoménu, který se odborně nazývá "deerotizace".

ovace 08.11.2019

nic takové jsem nezažil

Siraellen 12.11.2019

zatím se mi nic takového nestalo

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat