Komentáře k článku

Jura 11.11.2019

Proč prostě nezkusit soulož se současnou stimulací bradavek a něco z toho vyjde.

konatovka 11.11.2019

V době, kdy jsem rodila, tak bylo tabu, aby byl manžel u porodu, což mě mrzí, určitě bych si to přála.:-O

ovace 11.11.2019

nejsem zastáncem aby byl muž u porodu

Nechráněný sex mi byl i doporučován při kontrole ve 40tt. Také mi to nijak nepomohlo a o stimulaci bradavek čtu tady prvně. Možná zkusím u druhého porodu. Jinak byl se mnou u porodu manžel a jsem za to moc ráda. Hned ten vztah otec x dítě byl jiný, více laskavější a nepřišel pak jen k hotové věci. Myslím, že by to měl zažít každý muž. Né si jen užít to stvoření na počátku :-)

glady 11.11.2019

zajímavé

Martina 11.11.2019

Zdravím, prosím chtěla bych přítele potěšit jeho vytouženým análním sexem, chtěla bych se zeptat jaké jsou Vaše zkušenosti? na co bych se měla připravit?

Zlatka Martina 12.11.2019

Je dobré, že se na to chcete připravit, já jsem si koupila lubrikační gel přímo na anální sex, a také jsem si to za pomocí análního kolíku prvně vyzkoušela jaké to bude, a přišla jsem na to, že když pořádně namažete, tak je to úplně v pohodě.

Martina Zlatka 13.11.2019

Nedá se použít něco jiného místo toho lubrikantu přímo na anální sex? já bych se propadla hanbou, kdybych si tohle měla jít někam koupit...

nea 12.11.2019

překvapující zjištění

Siraellen 12.11.2019

u porodu bych chtěla být sama

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat