Suzanne Somers: Sex mám dvakrát denně jako za mlada

28.11.2019 | Sex a vztahy

Herečka Suzanne Somers má třiasedmdesát. Její manžel Alan Hamel dokonce o deset let víc. Přesto mají sex dvakrát denně. Díky novému stimulantu, který si nechávají podávat injekčně. Látka aktivuje jejich centrum libida v mozku, takže mají na sex chuť jako dvacetiletí věčně nadržení lidé.

Suzanne se pro preparát nadchla a užívá ho od června letošního roku, kdy ho americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv schválil.

„Jsem teď v takovém nastavení, jako když jste byli mladší a měli na to chuť prostě pořád… Používám sexuální stimulant působící na mozek,“ přiznala hvězda seriálu Krok za krokem v rozhovoru pro deník The Mail.

Přípravek byl schválen k léčbě sníženého libida u žen. Působí však i na muže. Je to peptidový řetězec (tedy kratší verze bílkoviny), který stimuluje melanokortinové receptory v mozku.

Somers užívá krom toho také rostlinné přípravky působící podobně jako estrogeny, tedy takzvané fytoestrogeny. Ty mají nahrazovat tělu vlastní estrogen, jehož hladina po menopauze v těle ženy výrazně klesá.

„Funguje to vlastně na muže i ženy, není to žádný lék. Je to stimulant, dráždí to část mozku tak, že říká, hej, mám na to chuť. Což to není úžasná věc? A není to lék, miluju to,“ dodala Somers.

Podle odborníků se přípravek nemá užívat vícekrát jak jednou za čtyřiadvacet hodin a vícekrát než osmkrát do měsíce. Podává se injekčně do zadku či stehna. Je primárně určen ženám před menopauzou, které přijdou o libido, ale nejde o zdravotní, psychický či vztahový problém. Lék není určen mužům, ačkoli některé studie naznačují, že pomáhá také při určité formě poruchy erekce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat