Muže sexy prádélko na ženách rajcuje i obtěžuje

Jistě máte v šatníku nějaký ten kousek prádélka, který jste si nepořídila zcela kvůli sobě samé. Každá z nás občas zatouží ukázat se před svojí polovičkou v něčem, co podtrhne naši přirozenou krásu a rozpálí jeho touhy na maximum. Jenže zeptaly jste se někdy svého partnera, jaký názor má na krajkové prádlo a podvazky?

Svůdné pro oko, v posteli překáží

Většina mužů pohled na tělo zabalené do tenkých krajek s rafinovanými průstřihy jistě ocení, podvazky a vysoké podpatky je nažhaví, jenže když dojde na lámání chleba, většina z nich by uvítala, kdyby z vás prádlo spadlo dříve, než dojde na věc. Snaha vysvobodit partnerku z všemožných háčků a šňůrek po chvilce přestane být zábavná a sexy není taková situace ani trochu.

Mně se sexy prádlo strašně líbí, ale spíš jen na fotkách v časopisech. V praxi jsem vcelku nerad, když se do něj moje přítelkyně obleče, protože mám trochu problém i se sundáváním klasického prádla. Když háčků přibude, je to o nervy. Navíc všechny ty dráty a krajky strašně škrábou,“ říká sympatický Roman (31).

Svůdné, ale jednoduché

Z výsledků průzkumu, který jsme mezi muži na toto téma provedli, lze vyčíst, že se pohledu na partnerku v sexy prádle nebrání, ale oceňují jednoduchost. Nepotřebují korzety, podvazky ani síťované punčocháče. Většina mužů považuje za sexy prádlo už jen třeba takové, které k sobě ladí. Sladěné komplety totiž vypadají velice elegantně a v kombinaci se správně zvolenou barvou, střihem a použitými materiály mohou být i velmi vyzývavé.

Já mám na manželce nejradši průsvitnou podprsenku. Asi je z nějaké krajky, nebo čeho, ale každopádně je přes ni vidět, ale hlavně i cítit! Nesnáším, když má ženská ve výstřihu výstavní prsa, ale celé kouzlo zmizí, když se jich dotknete a zjistíte, že jsou hluboko za molitanovou vycpávkou,“ vysvětluje Petr (34)

Vyhrává černá

Ať je to jak chce, ačkoli muži dávají i z pozice diváka přednost pohodlí, jednohlasně se shodují, že jejich oblíbenou barvou dámského prádla je černá. V těsném závěsu za ní pak červená. Příliš se jim nelíbí barevné vzory a tělové prádlo. Mezi kousky, které by zcela vyřadili z dámského prádelníku, prý jednoznačně patří dámské boxerky, „push-upky“ a stahovací prádlo, což je vcelku pochopitelné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat