Co muže v posteli zaručeně vytočí

Že je pro muže sex prostě jen sex? Ale kdepak! I muži mají věci, které na ně v posteli působí jako ledová sprcha. Tohle je osm těch nejčastějších…

Muži to mají se sexem trochu jinak než ženy, přesto i oni mají své požadavky a přání. I pro ně existují věci, které v posteli působí nejen nepříliš sexy, ale dokonce dokážou jejich touhu a vášeň úplně uhasit. A následujících osm je v žebříčku nepopularity opravdu vysoko.

Pasivita

Tak jako v životě i v sexu platí, že nikdo nechce přebírat všechny úlohy. Proto muži také nesnášejí, když žena nevyvíjí žádnou aktivitu. Milé dámy – trochu se zapojit a ukázat, že i vám se to líbí, není vůbec na škodu.

Návody

Samozřejmě je vždycky správně si ve vztahu vyjasnit, co se jednomu líbí a co ne. Ale pokud nechcete celou akci ukončit dřív, než je nutné, zapomeňte na pokyny jako „udělej tohle nebo támhleto“. Muži pak mají totiž pocit, že to sami správně nedokážou.

Přívaly řečí

Žena, která je při sexu aktivní a podílí se i verbálně, dokáže vzrušení ještě zvýšit. Co ale vede k rychlému ochabnutí, je nekonečné vyprávění příběhů. Tady určitě platí – méně je více. Protože nakonec i sex můžete ukecat k smrti.

Polovičatost

Ne vždy má žena chuť ve stejný okamžik jako muž, ale s potřebnou dávkou vášně ji muž často dokáže vtáhnout do správné nálady a zažít společné dobrodružství. Každou chuť ale zažene, když do toho půjdete jen napůl. A i když fungují muži v sexu jinak než ženy, polovičatost poznají. Je tedy nejen v jejich, ale i ve vašem zájmu mít sex jen tehdy, když na to máte chuť a dáte do toho všechno.

Spěch

Sotva je pro muže něco více frustrujícího, než když ho žena požádá, aby to skončil rychle. Na jedné straně to pro něj znamená, že si sex neužíváte stejně jako on, a na druhé, že není očividně schopen vás potěšit. Obojí je pro muže velmi demotivující. Aby nedošlo k chybným očekáváním, vysvětlete si, kolik času sexem můžete strávit. A pokud ho někdy není mnoho, bude na řadě rychlovka.

Nejistota

Asi žádná žena není se svým tělem stoporocentně spokojená. A mnohé z nich mají kvůli tomu problém za své nedostatky se v posteli nestydět. Ale pro muže je tahle ostýchavost všechno, jen ne sexy. Žena, která je sebevědomá i přes své nedostatky, působí na muže mnohem atraktivněji.  

Předstírané orgasmy

Tu a tam ženy svůj orgasmus předstírají a důvody jsou různé. Následky ale také. Jednak může muž při předstíraném orgasmu jen těžko poznat, co se vám opravdu líbí, a jednak, když vaši lež prokoukne, bude jeho zklamání obrovské. A k frustraci z narušení důvěry se rychle přidá ještě pochybnost o sobě samém, což nakonec společný sexuální život může výrazně zkomplikovat.

Sex podle plánu

Sice muži rádi říkají, že mají chuť na sex pořád, ale co jejich chuť dokáže opravdu zabít, je sex podle kalendáře. Pokud se pár snaží o dítě, pak má samozřejmě smysl držet se plodných dnů. Když ale musí mít sex jak podle objednávky, ztrácí nejen svoji spontaneitu, ale i chuť.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat