Sex v hotelu je oproti milování doma mnohem vášnivější

Je zcela normální, že po pár letech ve společné domácnosti už není sex s partnerem tím, čím býval. Ale proč tomu nečinně přihlížet, když se z nudného stereotypu můžete snadno vymanit? Stačí jen na pár hodin změnit prostředí!

Zpočátku jsou si téměř všechny vztahy podobné. Nejdříve přichází zamilovanost, jež je doprovázena spalující touhou a vášní. Po čase intenzita takových pocitů klesá, odpadá euforie a mizí růžové brýle, přičemž se zvyšuje počet hádek a snižuje frekvence milování.

Nevyhnutelná křivka reality

Přirozený vývoj, řekli by experti. Jenže i když jde o jakýsi standardní vývoj, pravdou pořád zůstává, že sex je důležitým aspektem spokojeného soužití. Jak ho zase oživit? Sbalte kufry a přesuňte se do hotelu. Díky rozvolňování protipandemických opatření je to zase možné! Proč tuhle šanci chytit za pačesy a užít si tak, jako dlouho ne?

Jiný kraj, jiný (ne)mrav

Fyzický projev lásky v hotelovém pokoji, tedy mimo již okoukanou domácí základnu, je totiž mnohem uspokojivější a pikantnější. Prokázal to nedávný americký výzkum, do něhož bylo zahrnuto více než dva tisíce respondentů. Celých 53 procent zúčastněných přiznalo, že se v prostředí ubytovacího zařízení cítí uvolněněji a rozverněji, což poskytuje příhodné podmínky pro nezapomenutelná erotická dobrodružství. Čím to je?

Když je všechno nové

Kanadská vztahová a sexuální terapeutka Jess O'Reilly se domnívá, že milování na cizím území podpoří produkci hormonu dopaminu. Čistě pro vysvětlenou jde o silný neurotransmiter, který řídí pocity štěstí, radosti i vzrušení. Nejen tohle se ale na intimitě pozitivně podepíše. Návštěva hotelu vás dostane z běžné reality. Odpadají tedy pracovní stresy i starosti s tím, co uvařit k večeři. Budete si moct užít jen přítomnost partnera, a to bez jakýchkoli rušivých elementů.

No uznejte sami, kdy se takový luxus poštěstí? Když se k tomu přidá ještě tlumené světlo, trocha hudby, hebké povlečení a pokojová služba, nebude o chvilky plné smyslnosti, emocí a vášně nouze. Ostatně, že je hotelový sex podstatně lákavější, delší a pestřejší než ten domácí, to v rámci výše zmíněného výzkumu zdůraznila skoro polovina oslovených. A mluvily z nich vlastní zkušenosti!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat