Intimní hrátky pod tekoucí vodou

Možná, že je vám hrozné teplo. Nebo možná chcete využít chvíle, kdy se děti dívají na televizi. Důvodů, proč s partnerem skočit do osvěžující sprchy a užít si sex s kapkami vody je hned několik. Proč je vodní milování tak oblíbené a jaká nenápadná pomůcka usnadňuje koordinaci pohybů? Tahle investice se vám mnohonásobně vrátí!

Tekoucí voda je živel, psychicky i fyzicky uklidňuje. Samotná koupelna, vana nebo sprcha pak nabízí dokonalé útočiště pro hrátky ve dvou. Však taky průzkum výrobce kondomů Trojan ukázal, že 60 procent lidí o sexu ve sprše fantazíruje. Pokud jste ho ještě nezkusili, je nejvyšší čas. Voda tlumí zvuky, takže další obyvatelé bytu nic nepoznají. Taky nebudete mít povlečení potřísněné spermatem. A jak si tuhle kratochvíli maximálně užít?

Použijte hračky

Vodotěsné sexuální hračky jsou skvělým doplňkem sprchové hry. Ke stimulaci pohlavních orgánů však stačí i dobře namířená sprcha se správným tlakem. Nikdy však nenechte proud vody směrovat přímo do pochvy, jinak nerušíte její přirozené bakteriální prostředí.

Lubrikujte – ale správně!

V souvislosti se sexem ve sprše se hodně mluví o suchém klíně. Tak jistě, voda zbavuje vaginálních sekretů, takže hlavně v určité fázi menstruačního cyklu, kdy žena vláhu postrádá, může být styk bolestivý. Použijte lubrikant na silikonové bázi, nebo sáhněte po kvalitním kokosovém oleji v bio kvalitě.

Je to jediný rostlinný olej, který se dá bez následků využít v domácích podmínkách právě pro účely lubrikace. Stačí ho jen maličko. Spolehnout se pak můžete i na jeho antimykotické účinky. Na druhou stranu, ať vás ani nenapadne za náhražku mazadla považovat šampony, kondicionéry nebo sprchové gely!

Koupelnové produkty mohou způsobit vaginální záněty a poleptat povrch prezervativu. A teď jedna technická poznámka. Řada lidí se ptá, kdy kondom nasazovat. Vhodný čas připadá na dobu ještě před tím, než odhrnete sprchovou zástěnu.

Zajistěte si bezpečí

Vodní sex má jednu nevýhodu. Nohy vám uklouznou raz dva. Nemáte-li protiskluzovou podložku, na zem sprchového koutu dejte aspoň starší ručník. Za pár vteřin nasákne vodu, takže bude držet jako přibitý. Lepší něco než nic.

Uvolněte se, prosím!

S polohami si hlavu nelámejte. Ve stísněnějším prostoru jich moc vymyslet nejde, nicméně zatoužíte-li po větší variabilitě nebo častější frekvenci „mokrého sexu“, určitě se vyplatí investice do koupelnového sedátka nebo rovnou otočné stoličky určené přímo do sprchy. Sice stojí něco nad tisícovku, ale skutečným labužníkům se tahle investice několikanásobně vrátí.

Pokud žádnou vychytávku nemáte, bohatě si vystačíte s pozicí zezadu vestoje. Zaručuje stabilitu a stimulaci bodu G. Je však problematická, pokud mezi sebou s milencem máte výškové rozdíly. Pak je lepší, aby si partner přikleknul, opřel se zády o stěnu sprchy a nastavil penis pro váš příchod. Jen zvyšte průtok vody, ať nikdo neslyší sténání a příchod orgasmu!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat