Léto je opojným časem plným vzrušení

Teploučko, uvolněnost, bezstarostnost a nekonečné možnosti k létu prostě patří. Stačí jen vyhrnout si sukni. Ihned se můžete pomilovat! Ale co když jsou prázdniny v tomhle směru dost přeceňované? Pravda je taková, že měsíce červenec a srpen vlastně vůbec nejsou sexy. Proč?

Léto je nejoblíbenějším ročním obdobím bylinkářů, cestovatelů, sportovců i milenců. Vždyť podle průzkumu (1) společnosti Durex má čtvrtina české populace sex v létě častěji než v ostatních obdobích roku. Důvody jsou přitom pochopitelné. Slunce podporuje dobrou náladu a zvyšuje energii. Jedná se o smyslný čas plný grilovaček, koktejlů a pobíhání jen v plavkách. Na druhou stranu si však tenhle opojný čas plný vzrušení a vůní vybírá svoji daň. Proč i vy můžete cítit zklamání (2)?

Ztráta tajemna a vzrušení

Vyšší teploty si žádají odhalená těla. Nezbývá prostor pro představivost a v úvahu tak nepřichází smyslné, pomalé svlékání. Bod pro zimu!

Ulepenost

Srdce bije jako o závod, krev rychle proudí roztaženými cévami a na kůži se objevuje pot. Tak organismus reaguje na horko. Upocenost není přitažlivá, některé náročnější milostné pozice nejsou kvůli kluzkosti těl proveditelné, a navíc se teplota dvou lidí ležících na sobě zvyšuje. Dochází k přehřívání systému, o slovo se hlásí malátnost, nevolnost a v těch horších případech, třeba u starších mužů, i infarkt myokardu.

Vyčerpanost

Většina lidí se miluje pod rouškou tmy. Skryje se nedokonalost těl i různé výměšky od vaginálních sekretů po sperma. Jenže než slunce zapadne a děti se zavrtají pod peřinu, vám už dojdou síly. Aby ne, fungovat celý den v horku je tak vyčerpávající! Chcete si jen zdřímnout, nic víc.

Spálená pokožka

U bazénu bylo fajn, ale ejhle, cítíte záda. Jelikož je kůže spálená od sluníčka stejně bolestivá jako kůže spálená například od rychlovarné konvice, misionář nepřichází v úvahu a každý partnerův dotyk vás přivádí k šílenství. Vítej, léto!

Nadýmání

Zvýšená potřeba žízně vás nutí neustále pít. Na pěším výletě si proto dopřejete jedno velké orosené pivko. Jenže kvasnice v něm obsažené nadýmají. Tak nic, dáte si tedy radši zmrzlinu. Jenže ta nadýmá taky. Je pak těžké držet půlky u sebe a zároveň myslet na horké chvilky! Dnes večer ne, zlato!

Komáři a klíšťata

Zní to lákavě, ale sex v lese nebo parku vyloženě nahrává tomu, že si domů odnesete nějakého parazita, nebo kontakt s ním odskáčete štípanci. Ani tohle by se vám v prosinci nestalo.

Písek

Písek je fajn, jenže v pískovištích. Když se vám dostane pod kalhotky a nedej bože i do samotného klína, na vlastní kůži poznáte mučení hodné středověkých praktik. Bolest, podráždění a znechucení z nápadu, který měl být zakončený vášnivým milováním u vody, zůstane jen špatná vzpomínka na léto, jenž je prý pro milence chlípnými žněmi. Vidíte to stejně?

Zdroj: (1) www.mednews.cz/lide-maji-v-lete-sex-casteji-duvodem-jsou-vyssi-teploty-delsi-slunecni-svit-i-vice-volna/, (2) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat