Kostkou ledu převratně zpestříte váš sexuální život

I když mnoha párům vyhovují zaběhané techniky a způsoby milování, zpestření vítá většina z nich. Patříte mezi ně? Pak si pohrajte se střídáním teplot a z mrazničky vyndejte kostku ledu. Tohle všechno v posteli zažijete jen díky ní!

I když trh nabízí nepřeberné množství erotických pomůcek všeho druhu, rozhodně není nutné za ně utrácet. K tomu, aby se i váš milostný život trochu probudil, nemusíte vyndávat peněženku a vlastně ani vykročit z domova. Jedna taková hračka se totiž ukrývá ve vašem vlastním mrazáku. Je to led. Jeho schopnosti jsou přitom legendární!

S chladnou kostkou si lze užít hodně zábavy. Střet teplého těla s mrazivým dotykem ledu stimuluje mozek, staví nervy do pohotovosti a přináší zajímavé pocity, které mohou být neuvěřitelně stimulující. A jak tuhle neuvěřitelnou erotickou pomůcku použít?

Ledový polibek

Postavte si na noční stolek skleničku s pár kostkami, jednu si vsuňte do úst a polibte svého partnera. Jasný kontrast studeného ledu a horkých úst vás i milence doslova nakopne k akci. (S kostkou se dá provádět i orální sex.)

Mrazivá masáž

Led zabalte do utěrky a „balíčkem“ drážděte erotogenní zóny milence. Soustřeďte se na podpaží, krk, vnitřní stranu stehen, dolní část zad nebo podkolenní jamky. V těchto místech je tělo obvykle velmi citlivé. Jestli milujete dominanci, partnerovi zavažte oči a zmařte mu možnost, aby předvídal, kam se s ledem vydáte. Pak se prohoďte a vklouzněte do pasivní role.

Chlípné iglú

Do ruky vložte kostku ledu s hladkými hranami, nejprve jí přejeďte po okolí penisu a teprve potom, až se mírně zahřeje, ji v dlani sevřete a partnerův pyj masturbujte. Snažte se, aby se stahovala předkožka. Led bude roztávat a stékat, ale to je žádoucí! Kostkou lze dráždit i zákoutí vulvy. Platí přitom, že jakmile ustane prvotní mrazení, klín se prudce prokrví a nabudí pro další stimulaci.

Upgradujte dildo

Máte doma dildo nebo jinou erotickou hračku z chirurgické nerezové oceli nebo ze skla, která si udržuje teplotu po dlouhou dobu? Výborně, vložte ji na chvíli do mrazáku nebo ledové vody a užijte si dle libosti. V létě neskutečně zábavné! Skleněné sexuální hračky však kromě nízkých teplot snášejí i ty velmi vysoké. (Skutečně kvalitní pomůcky jsou vyráběny z tvrzeného, tepelně upraveného, žíhaného skla, které se nazývá pyrex nebo také borosilikátové sklo. Pokud ještě nevlastníte ani jeden kousek, možná je ten správný čas.)

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat