Nový rozměr slasti v rytmu smyslného sexuálního playlistu

Hudba a sex k sobě prostě patří. Proto sestavte chlípně účinný playlist a prožijte nesmírně vzrušující jízdu plnou rauše a neskutečných emocí mimo postelovou dimenzi!

Sex je taková hra hormonů. Klepete se jako při zimnici? Pak vaše tělo dostává silnou dávku dopaminu, což je chemikálie, kterou mozek uvolňuje při vzrušení a slasti. Ale co víc, studie z roku 2011, kterou uveřejnil odborný časopis Nature Neuroscience, odhalila, že mozek za jistých okolností bývá stimulován nejen sexem, ale i hudbou, přičemž výsledek je stejný – víc dopaminu, uspokojení a leckdy i delší a silnější orgasmus! Jde jen to, jaký typ hudby si při milování zvolíte.

Vybírejte srdcem i touhou

Nejspíš víte, jaké skladby na vás sexuálně zabírají. Smyslně pohupuje boky při písni Never, Never Gonna Give Ya Up, kterou zpívá Barry White, sníte u Lany Del Rey, Adele nebo Rihanny. Pokud se zamyslíte, určitě najdete pár skladeb, které poskytují erotickou podporu, podporují vaše sebevědomí nebo připomínají divoké večírky na vysoké škole. Jdete po těch pocitech a emocích a playlist se sám začne formovat!  

Podílejte se na týmovém projektu

Svůj seznam pusťte milenci a zeptejte se ho na názor, komunikace je důležitá. Může přidat i nějaký vlastní song. (Playlistů ale může být víc, jeden uzpůsobený vám, druhý zase jemu. Pochopte, že ne každý má stejný vkus. Střídejte se, nebo jděte cestou kompromisu.)

V každém případě se omezte na seznam skladeb v časovém rozmezí od jedné hodiny do jedné hodiny a 30 minut. A songy poskládejte podle klasického sexuálního harmonogramu. Na začátek dejte chtivé a lascivní, ovšem pomalejší písničky, kupříkladu od Miley Cyrus, Madonny nebo Beyoncé, doprostřed vtěsnejte ty z těch mírně rychlejších (třeba Hot Stuff od Donny Summer) a pro dohru zvolte mazlivější a klidnější verze, které umožní v klidu odpočívat. Mezi ty patří I‘ll Make Love To You (Boyz II Men).

Mimochodem, hudební časopis Billboard za nejerotičtější píseň všech dob považuje skladbu Physical, již zpívá Olivia Newton-John, která se svojí energií hodí někam do středu seznamu. Na druhé místo uvedený magazín umístil Roda Stewarta s Tonight‘s The Night. Záleží ale na tom, jestli vám sedí.

Použijte hračky pro dospělé

Při sexu můžete využít i erotické pomůcky, které vibrují do rytmu hudby, takže i starším flákům dodají nový rozměr a punc novosti. Nechcete-li investovat, obstarejte si aspoň malý obyčejný vibrátor s několika rychlostmi. Když ho přiložíte na partnerovu ruku nebo k jeho ústům, přenesou se vibrace na jeho prsty nebo jazyk. A podle hudby může být stimulace klidnější a něžná, nebo naopak dravější a rychlejší. Vnímejte hudbu i hýčkání, dočkáte se uvolnění a silného orgasmu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat