Staňte se mistryní v orálním sexu

Nejlepší, nejbouřlivější a nejvíce zhýralý. Takový orální sex chce zažít prostě každý. Co je k tomu potřeba? Tohle potřebujete vědět ještě předtím, než si partner sundá kalhoty!

Orální sex patří k nejoblíbenějším sexuálním praktikám milenců, ať už se jedná o felaci (dráždění mužského pohlavního údu ústy) nebo cunnilingus (stimulace vnějších částí ženských rodidel jazykem či rty). Co se týče techniky, tak si je málokdo jistý. Naštěstí však učený z nebe nespadl, proto především praxe dělá mistra. Které rady a tipy patří k těm nejužitečnějším?

Projevujte nadšení

Možná se vám tvar jeho penisu nelíbí. Z některých milencových požadavků nadšením neskáčete a taky vám přijde fér, aby se partner nejdřív osprchoval. V pořádku. Cokoli k tématu máte, to taky řekněte – předem. Ne aby vás napadlo přistoupit na orální sex a pak se dlouhé minuty ošívat, šklebit a zhnuseně dávit. Muže rajcuje především nadšení pro věc, ne otrávené výrazy a demonstrativní ukázky opovržení.

Udělejte si pohodlí

Po chvíli vás bolí za krkem, nemůžete se ohnout v zádech a přijde vám, že jestli budete penis orálně stimulovat ještě pár minut navíc, upadne vám pusa bolestí? A proč nezměníte pozici a styl a v mezičase si nedopřejete pauzu? Stačí, když milence začnete dráždit rukou a obě dvě techniky vystřídáte. Zajímavé jsou i experimenty s ochucenými lubrikačními gely na vodní bázi – s příchutěmi (kupříkladu čokoládová nebo exotické ovoce).

Nebuďte tichou rybou

V ústech máte něco, co patří ke znakům mužské síly. To, že vám milenec penis svěřil, svědčí o jeho důvěře. Prohlubujte spojení mezi vámi, občas se mu při orálním sexu zadívejte do očí a hlavně pochvalně zamručte. Kdyby muž chtěl spát s někým, kdo při felaci nevydá ani hlásku, koupil by si umělou pannu. Zvuky představují život, energii a aktivitu.

Nepodceňujte se

Je jasné, že neznáte všechny orální fígle profesionálek, ani hodiny nesledujete porno v naději, že odkoukáte něco, co milence vystřelí do erotických nebes. Toužíte jen po souznění a příjemných chvílích – pro oba. Tak se nepodceňujte, je to otravné.

V případě, že se partnera neustále vyptáváte, jestli penis držíte/olizujete/škádlíte správně, nesoustředí se na prožitky, ale vymýšlení odpovědí (které beztak v daný moment nejsou objektivní). Trpíte-li nejistotou, předstírejte opak a tvařte se, že víte, co děláte. Řeč milencova těla vám napoví, zda se ubíráte správným směrem.

A koneckonců, vždycky se ho můžete zeptat na názor, jestli se mu líbí tohle a tamto, ovšem ve více vhodnou dobu, třeba během klidného odpočívání po milování. Třeba pak přijdete na to, že miluje, když penis líbáte celou plochou jazyka a jeho špičkou se v pravidelných intervalech dotýkáte i uzdičky. Kdo se totiž ptá, ten se taky něco dozví…

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat