Mýty opředený anální sex

Kolem této čím dál oblíbenější sexuální praktiky panuje mnoho mýtů. Možná, že právě povídačky a špatná informovanost ve vás probouzejí obavy a třeba i částečný odpor. Některé nejčastější mýty teď uvedeme na pravou míru. Třeba potom vás vaše polovička konečně přesvědčí?

Anální sex bolí

Není to pravda. Správně provedené a šetrné vniknutí, dostatečná lubrikace a psychické uvolnění jsou tři zásadní věci, na které je třeba se zaměřit, pokud nechcete, aby vás tato sexuální praktika bolela. Konečník nemá schopnost vlhnutí, jako je tomu u ženské vaginy. Je třeba použít lubrikační gel, a to vždy! Jinak hrozí právě bolest, ale i drobné trhlinky konečníku, které vám dovedou znepříjemnit několik následujících dní. Důležitá je také nálada, ve které se nacházíte. Je třeba se uvolnit. Pokud budete mít obavy a celé vaše tělo bude před aktem jako v křeči, nemůže to fungovat.

Partner se ušpiní

Pokud nemáte problém s vyprazdňováním a vaše tělo funguje tak, jak má, nemusíte mít obavu, že by došlo k ušpinění partnerova údu. Stolice se totiž ve skutečnosti nachází dále ve střevech, než si myslíte. Ke konečníku sestupuje až tehdy, je-li to skutečně akutní. A v takovou chvíli byste asi pomyšlení na milování ani neměli. Pokud máte přeci jen špatný pocit, že by k ušpinění dojít mohlo, můžete se na akt předem připravit použitím klystýru.

Potíže s udržením stolice

Už jste také někde zaslechli, že prováděním análního sexu dochází k uvolnění pevnosti svěrače, a tím pádem k nekontrolovatelnému zadržování stolice? Tak na to rovnou zapomeňte, je to hloupost. Anální otvor je velmi silný sval a jeho uvolnění potřebné pro průnik penisu ovládáte jen a jen vy. Věřte, že kdyby žena jen trochu nechtěla, partner by měl velký problém do zadečku proniknout, kromě toho by to bylo dost nepříjemné. Neznamená tedy, že průnik penisu nějakým způsobem ohrožuje schopnost udržení stolice, a to především pro to, že když zvládne těleso podobné velikosti projít každý den konečníkem ven, zvládne to přeci i dovnitř.

Ochrana není potřeba

Ačkoli je otěhotnění přes konečník nepravděpodobné, jsou tu i jiné důvody, proč při análním sexu používat kondom. Jednak tím zajistíte lepší lubrikaci, ale především tím předcházíte přenosu nejrůznějších pohlavních chorob, ale i zdánlivě obyčejných infekčních zánětů, které hrozí v případě mikroskopických poranění kůže kontaminovaných fekálními bakteriemi.

Potěšení jen pro muže

Myslíte si, že anální sex je potěchou především pro pány? Nikoli! Je známo, že mnoho žen skrze anální otvor snáze dosáhne orgasmu. Kromě slavného bodu G, který funguje na sto procent jen u menšiny vyvolených, existuje také bod A, jehož drážděním dochází k orgasmu rychleji a je intenzivnější.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7717105/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat