Sex ve třech po vzájemné dohodě podmínek

Sex ve třech patří k nejčastějším fantaziím mužů a žen. Jenže právě fantazie se od reality dost liší. Jak eliminovat co nejvíce rizik, když už se rozhodnete do toho jít? Nezapomeňte hlavně na ústní dohodu a nucenou pauzu!

Bezpečný sex ve třech vyžaduje trochu toho plánování, jinak se všechno sesype jako balíček karet. A kdo vlastně po zvýšeném počtu milenců v posteli stojí? Skoro všichni. Když americký výzkumník a sexuolog Justin Lehmiller vyzpovídal 4000 Američanů (1), dozvěděl se, že tuto fantazii mívá 87 % žen a 95 % mužů, z čehož vyplývá, že se i vy můžete setkat se situací, kdy partner bude trojku vyžadovat. Nebo naopak právě vy. Je to něco nového, neotřelého, vybočujícího ze stereotypu a chlípného. Ovšem ne každý tuhle zkušenost ustojí. Na co si dát pozor?

Online seznamka jako pojistka

Rozhodně by vás nikdo neměl do sexu ve třech nutit. Trojka nezachrání vztah před krachem, stejně jako plánování dítěte. Podobné je to však i u nevěry. To, že partnerovi v tomhle směru vyhovíte, neznamená, že vás přestane podvádět. Nejdřív je tedy naprosto nezbytné probrat skutečné motivy. Oba jste si jistí, že to chcete? Pak se dohodněte, zda tím třetím bude žena nebo muž (2).

Kila navíc? No a!

Osobu vybírejte s rozvahou a ideálně anonymně – někde na seznamce určené přímo pro tenhle účel. I když se to jeví jako riziko, výhody převažují nad nevýhodami. Pokud trojka nebude fungovat, s cizincem už nikdy nemusíte mluvit. Nezačnete se zabývat tím, že vás viděl bez oblečení (v porovnání třeba s přítelem), vyhnete se tak trapným budoucím chvilkám a původní přátelství zůstane zachováno. Člověk, kterého objevíte na internetu, už také může mít s trojkami konkrétní zkušenosti (2).

Mimochodem, mnoho párů hledá bisexuálního muže nebo ženu, což se jeví jako ideální možnost. V případě, že s výběrem máte problémy, je vhodné oslovit sexuálního „pracovníka“, tedy někoho, kdo se sexem živí, byť za jeho služby zaplatíte (2). A jak je to se žárlivostí?

Když já teď nevím…

Je to tu. Došlo na věc. Tak proč se o slovo přihlásila úzkost? Někteří lidé, ač sex ve třech navrhli jako první, pociťují nejistotu, což je normální. Co nejvíc o tom mluvte – klidně i před třetí osobou a s trochou (!) alkoholu v ruce. Jedna sklenička vína vás uvolní. Napětí pak opadne. Zároveň si v páru stanovte jasná pravidla (2).

Tolerujete líbání nebo orální sex? Může či nemůže třetí člen u vás strávit celou noc? Za jakou hranici se vlastně nechcete dostat? Ujasněte si, jak trojka bude probíhat. Zároveň vždy používejte ochranu a mějte plán B. Když to bude nutné, v průběhu sexu si dejte pauzu a s partnerem odejděte do soukromí, kde si ujasněte další postup (2).

Zdroj: (1) www.journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0181198, (2) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat