Kouzlo pro zvětšení malého penisu

Jak vypadá realita versus zbožné přání? Pánové by chtěli, aby jejich mužství bylo dlouhé aspoň tak 15, 16 centimetrů. To je ovšem mnohdy pouhá fantazie! Menší ovšem neznamená horší. Umíte pracovat s tím, co máte? Takhle budete oba v posteli spokojení!

Závěry výzkumu (1), který zveřejnil mezinárodní urologický časopis BJU International, jsou jasné. Průměrná délka mužského penisu v klidovém stavu činí 9,16 centimetru, při erekci pak 13,12 centimetru, což vyplynulo z měření více než 15 000 mužů z různých kontinentů. „Cokoli“ pod těmito údaji se obecně považuje za „prcka“, i když pochopitelně záleží na úhlu pohledu.

Studie (2) publikovaná vědci Kalifornské státní univerzity odhalila, že zatímco 85 procent žen je spokojeno s velikostí penisu svého muže, 45 procent mužů si přeje, aby jejich mužství bylo větší. Ať už je to jakkoli, s penisem menším než průměr se dá „pracovat“. Jakým způsobem?

Ta věc okolo optického efektu

Za prvé pomáhá, když muž zhubne (3). Tuk okolo břicha ustoupí do pozadí, čímž se penis zdá být opticky větší. Úbytek tuku zároveň sníží riziko kardiovaskulárních chorob a nakopne libido. To, aby penis stimuloval ta správná místa, zase zařídí vhodné pomůcky – silikonové nástavce s výstupky, které se dají pořídit v erotickém obchodě (za pár korun). Řešením je i vakuová pumpa, jež má pozitivní vliv na prokrvení pyje (víc krve znamená 1 až 2 centimetry navíc).

Nejlíp uděláte, když navrhnete společný nákup a vyberete si podle svého gusta a preferencí. A když už mezi hračky pro dospělé zavítáte, poohlédněte se i po nějakém párovém příteli, který při souloži zhýčká nejen váš bod G, ale i klitoris. S ním uvnitř vás si užije i partner! Pro maximalizaci potěšení však vždy preferujte ty správné „úhly“ (4).  

Sexuální pozice, které mu nedovolí vyklouznout

Stačí se jen otočit a penis už je venku? Pojistěte si ho a vyhoupněte se do sedla, zatímco milenec leží. Řídíte hloubku pronikání i tempo, navíc můžete přitisknout stehna k sobě, což penis „ukotví“. Variantou je i kolébka. Nechte milence, aby se posadil a vy se mu obkročmo uvelebte v klíně. V obou případech si lze vypomoci vibrátorem (4).

Pokud milujete spíš polohu zezadu, opřete se o stěnu, nebo ještě lépe, židli (buďte v mírném předklonu). Jednu svoji nohu o židli (nebo třeba noční stolek, čelo postele, taburet…) opřete a vyšpulte zadek. Průnik penisu je větší, což nahrává i menším rozměrům pánského přirození. Můžete si však lehnout i na záda, pánev vypodložit polštářem a zkřížit nohy v kotnících (4).

Pomoc z přírody

V případě, že toužíte aspoň „naoko“ prodloužit penis přírodní cestou, podávejte svému milenci ginkgo bilobu – rostlinku na prokrvení organismu, která zvyšuje cirkulaci krevního oběhu a stará se o pevnost erekce (5). Výborný je i ostropestřec mariánský, jež se rovněž využívá pro prokrvení pánevní části mužského těla a zlepšení erekce (6).

Zdroj: (1) www.bjuinternational.com/bjui-blog/normal-review-analyzes-data-flaccid-erect-penis-lengths-men/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2874247/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3637716/, (4) názor autora, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK541024/, (6) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK541075/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat