Prostatický orgasmus jako dárek pro milence

Prostatické vyvrcholení bývá takovou třešničkou na pomyslném dortu vášnivého vztahu. Nebo takového, který potřebuje okořenit. Věnujete ho svému partnerovi? S pomocí tohohle silného, intenzivního a nevšedního zážitku oba zapomenete na všechno, co vás teď trápí!

Sex snižuje stres a úzkosti, takže by ho současné páry měly praktikovat co možná nejčastěji. Výzkumníci z Národního ústavu duševního zdraví (NUDZ) a Českého vysokého učení technického (ČVUT) avizovali, že během první vlny celosvětové pandemie na území našeho státu vzrostl zájem o antidepresiva, a to o 25 procent (v porovnání s rokem 2019).

Co je lepší než pilulky?

Obecně se lékaři shodují, že s druhou vlnou léky na duševní stav předepisují častěji, neboť se mnozí lidé zavření v karanténě hroutí. Lékem na depresi jsou dotyky, něha, romantika a sex jako takový. Ostatně, kdo si hraje, nezlobí, a čím pestřejší milování prožíváte, tím méně myslíte na to, co se děje „tam venku“. S partnerem si vzájemně můžete darovat i nějaké ty erotické dárky pro radost, aniž byste projížděli internetové obchody. Který stoprocentně u vašeho milence zaboduje? Stimulace prostaty a s ní spojený prostatický orgasmus!

Intimní GPS

Stejně jako bod G je prostata vnitřním bodem potěšení, který se při správném dráždění odměňuje nesmírně intenzivním zážitkem (silnějším než stimulace genitálií). Prostatu najdete uvnitř konečníku, asi tak sedm centimetrů hluboko. Tahle žláza produkuje tekutinu, která se mísí se spermatem, a je citlivá na podněty. Jak se s ní seznámit a navázat fyzický kontakt?

Nasaďte si rukavice, požádejte partnera, aby si lehl na záda a pokrčil nohy. (Klidnější bude, když pod něj položíte starý ručník.) Milence nejprve hlaďte po celém těle a nechte ho, aby se uvolnil. Po několika minutách hýčkání použijte spoustu lubrikantu – na prsty, kolem konečníku a uvnitř něj. Až vycítíte ten správný okamžik, zasuňte jeden prst do jeho konečníku a nehýbejte jím. (Stačí jen na okraj.) Počkejte 30 vteřin. Fajn je, pokud partner proti prstu mírně zatlačí, svěrač lépe povolí.

Jednou uvnitř, pořád uvnitř

Až si na vás milenec zvykne, dejte se do akce, prstem (mohou být i dva) zajeďte hlouběji (prostata, která připomíná vlašský ořech, je asi tak pět centimetrů za svěračem) a dělejte pohyby nahoru a dolů, ne dovnitř a ven. Hrajte si, poznávejte, napodobujte známé gesto „pojď sem“.

Masáž prostaty vyžaduje neustálý tlak a není postavená na lechtání nebo tření. Spojit se dá s péčí o penis, ale je to individuální. Nejdůležitější je přitom trpělivost. Zatímco u klasického (standardního) orgasmu se většinou nic neprodlužuje (občas stačí tři až pět minut přímé stimulace penisu), prostatické vyvrcholení trvá déle.

Maximální rozkoš s nádavkem

Obvykle se jedná o 15 minut, nicméně napoprvé možná milenec bude tak nervózní, že k orgasmu nedospěje. Nespějte na něj a postup opakujte. A s čím dalším počítat? Po prostatickém vyvrcholení vzrušení obvykle úplně neopadne, takže klidně můžete pokračovat v milostných hrátkách. Pokud se protáhnou až přes hlavní televizní zprávy, tak jedině dobře…






Celkem 16 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat