Oddělené lože neznamenají konec vztahu

Pro jedny je společná postel samozřejmost, pro druhé ošklivý zvyk. Ovšem ne vždy jsou oddělené ložnice synonymem pro krachující vztah. Existují důvody, kdy by to dokonce bylo i lepší!

Kdo by nikdy neměl tu romantickou představu, jak zamilovaný pár usíná spolu, v pevném objetí, po sexu samozřejmě, a ráno se vedle sebe zase vzbudí a s nekonečnou láskou v očích začínají další společný den. Taky to vidíte v růžových barvách? Pak gratulujeme! Ale realita je v mnoha ložnicích trochu jiná.

Kvalita vlastního spánku je s věkem stále důležitější a následky rušné noci nás pak doprovázejí po celý další den, odrážejí se na naší náladě, a tak i na našem vztahu. Zkrátka pěkně koušeme. Proto by v jistých případech bylo zkrátka lepší pro udržení harmonického vztahu spát každý zvlášť.

Rozdílné způsoby usínání

Jeden chce zhasnout a spát a druhý ještě chvíli koukat na televizi nebo si číst. Jeden potřebuje otevřené okno, druhému vadí průvan. Jeden usne hned a druhý se převaluje ze strany na stranu. No nebylo by hezké, kdyby si každý mohl usnout, tak jak se mu líbí nejvíc?

Chrápání

Těm, kdo to zažili, není potřeba dlouho vysvětlovat. Když váš partner usne hned a hlubokým spánkem, u kterého pokácí celý les, je to pro druhého jako noční můra. Pak nezbývá než si vzít prášek na spaní nebo mít fakt silné nervy. Anebo spát v klidu ve vlastní ložnici.

Různé denní rytmy

Sovy nebo skřivani – když jste každý jinde, stejně jsou vaše šance na romantické společné noci hodně mizerné. A ani střídání nočních a denních směn nejsou pro klid v manželské posteli to nejlepší.

Sexuální život

A to je právě ten důvod, proč si oddělené ložnice někdo připustit nechce. Pak můžeme přece na sex zapomenout! Chyba! Když se nebudete muset nervovat kvůli nočním zvykům toho druhého, chuť na společně sexuální radovánky se zase zvýší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat