Pod pokličku sexuálních přání všech mužů

Mužské sexuální fantazie nejsou složité a komplikované, ale naopak velmi přímočaré. Téměř všichni muži touží po tom samém. Co to je a čím je v posteli zaručeně dostanete?

Muž. Jeden den je unavený, hladový a nevrlý, ten druhý veselý a plný energie. Od toho se odvíjí jeho sexuální potřeby a přání. Vesměs však mají jedno jádro. Pokud mu v posteli dopřejete několik pro něj zásadních věcí, zatetelí se blahem!

Nechtějte po něm zázraky a sama buďte akční

Na muže je toho někdy až příliš. Očekáváte, že zahájí předehru, s náležitou péčí se se postará o vaše prsa, načež si vyhradí aspoň 20, 30 na laskání klitorisu jazykem. To vše za všeobecného předpokladu, že si ani jednou nepostěžuje na bolest za krkem, taky udělá všechno proto, aby vás nijak nerušil a neobtěžoval svou tělesnou vahou (přece jen se potřebujete víc soustředit na orgasmus). A že s přehledem v krátké době najde bod G? Tak s tím se přece dopředu počítá!

Tlak na výkon však muže sužuje, a proto si milerádi aspoň občas oddychnou a nechají vedení na vás. Věnujte jim ten luxus (aspoň občas), ujměte se vedení, vyjeďte po svém partnerovi a úplně ho ovládněte.

Zahrajte na jeho milostnou strunu

Může se mu líbit orální sex, svazování, masáž prostaty, stimulace bradavek nebo úplně něco jiného. Ať už je to však cokoli, odhalí ho sténání a další řeč těla, kupříkladu svalové záškuby. Tak se vžijte do role vyšetřovatele, projevte trochu zájmu a ve stylu chytré horákyně zabrnkejte přesně na tu strunu, která mu dělá dobře. Vaše všímavost a empatie nezůstane bez odezvy.

Nechte ho dívat se

Podle statistik běžný pár během jednoho milování vystřídá dvě až tři navyklé pozice. Mezi ty nejoblíbenější obecně patří misionář, jezdecká poloha (vy nahoře) nebo psí pozice na všech čtyřech. Ne náhodou. Jelikož jsou pánové zaměřeni víc vizuálně, a vzrušuje je hlavně to, co vidí, dostávají se do rauše s pomocí poloh, při nichž se mohou dívat, jak penis zajíždí dovnitř. Proto vám u nich k maximálnímu nárůstu vzrušení stačí, když zkombinujete výše tři uvedené varianty a necháte zapnuté tlumené světlo…

Pohrajte si s jeho mlíčím

Penis je pro samce svatostánkem. Touží, aby o něj bylo ze stran žen postaráno, a nesnáší, pokud se milenky tváří zhnuseně a plivou jejich ejakulát. V rámci prastarého nastavení přírody a poslání oplodnění si jej však nepředstavují pouze v pochvě partnerky, ale i na jejím těle, prsou a obličeji. Jestli vám zároveň nevadí trochu toho výměšku mužských pohlavních žláz labužnicky ochutnat, popřípadě si ho rozetřít na potřebná místa, postaráte se o milostný zážitek číslo jedna. 

Znásilněte ho

Ano, ať se vám to líbí nebo ne, nezbedná rychlovka je záležitostí, kterou většina mužů různého věku miluje. Dává jim to pocit, že po nich milenka naléhavě touží tak moc, až si nemůže pomoci. Navíc odpadají všechny ty zdlouhavé věci okolo předehry a zbývá jen čistá rozkoš. Máte-li problém uvolnit se, nalaďte svoji nejerotičtější zónu (mozek) dopředu. Vyměňte si s partnerem pár erotických zpráv, sundejte ze sebe stres s pomocí horké koupele, masturbujte s vibrátorem, ale odpusťte si orgasmus. A pak to spusťte.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat