Láska se syndromem ztraceného penisu

Najít si vhodného partnera je už výzva sama o sobě. A když máte tolik štěstí, že se to podaří, přináší s sebou láska mnohdy nepříjemnosti. Jednou z nich je například syndrom ztraceného penisu.

Když to v sexu neklape, působí to negativně na kvalitu celého vztahu. Ženy si dávají vinu za něco, za co ne zřídka může anatomie na obou stranách. A syndrom ztraceného penisu je zatěžkávací zkouškou, která přináší velké množství frustrace mužům i ženám.

Co znamená ztracený penis

Syndrom ztraceného penisu popisuje rozdíl ve velikostech penisu a vaginy. Pokud je penis muže vzhledem k velikosti vaginy malý, může tato kombinace způsobit potíže při dosažení orgasmu, protože nedochází k odpovídající stimulaci nervových zakončení.

Kde se penis ztrácí

Tvar a velikost penisu je samozřejmě otázka genetické výbavy. Na tom bohužel nic moc nezměníte. U žen naopak vedle genetiky hrají roli i další faktory. Například porod, povolené svalstvo nebo přílišná nadváha mohou být příčinami rozšířené vaginy. A při souhře malého penisu a široké vaginy necítí žena mužský penis, ale ani muž svůj penis ve vagině. Penis se cítí ztracený a žena necítí nic. A stejně neuspokojivý je pak i samotný sexuální akt.

Co s tím

Nejdůležitější pravidlo při sexu je, aby byl penis správně ztopořený, než vnikne do ženy. Po 40. roce to ovšem u mužů může být kritická záležitost. A příčiny mohou být různé – stres, alkohol, kouření, nadváha, vysoký krevní tlak, arterioskleróza nebo cukrovka. U většiny z nich pomůže uvolnit se, ale i zdravý životní styl dokáže pozitivně ovlivnit lepší erekci. Eventuelně můžete vyzkoušet i kroužek, který vaši „připravenost“ zvýší a udrží.

Ale i ženy mohou přispět svou troškou do mlýna. To kouzlo se jmenuje cviky na posílení pánevního dna, která zajistí, že vagina se zase o něco zúží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat