Zkroťte otravné nadýmání při milování

Celé milování se snažíte, aby z vás nevyšel „ani hlásek“, půlky držíte u sebe a modlíte se.  V psí poloze se vám však břicho stlačí o postel a v tom to přijde. Pšouk jako malovaný! Jak zařídit, aby se příště už nic takového nestalo? Zabraňte trapasům a vraťte se zpět ke svému báječnému milostnému životu!

Nadýmání snižuje kvalitu života i sebeúctu a objevuje se nejen před menstruací. Statistiky odhalují, že skoro polovina žen trpí syndromem dráždivého tračníku, který se projevuje právě plynatostí, bolestmi břicha, křečemi a pocitem plnosti. Jelikož náprava je během na dlouhou trať, ženy se své obtíže snaží maskovat, sex záměrně urychlují, aby se v jeho průběhu neznemožnily, nebo se mu dokonce vyhýbají. Při změnách životního stylu však lze dosáhnout lepších zdravotních podmínek, zvýšeného sebevědomí i kvalitního sexu – bez ztráty kytičky.

Výběr potravin a aktivita

Nejdříve je třeba zaměřit se na své stravovací návyky, jako je polykání jídla, zbytečný spěch u oběda, hltání a podobně. Jezte méně, ale častěji. Vychutnávejte každé sousto, neházejte ho do sebe jako do prázdné šachty, při jídle nemluvte (nezvyšujte přísun vzduchu do těla) a po odložení talíře do myčky nádobí se krátce projděte. Dbejte i na výběr potravin.

Vylučovací metoda ledacos napoví

Na pár dní se vzdejte mléčných výrobků a vysledujte, zda se ve vašem případě nejedná o intoleranci na laktózu, pak se vyhněte pečivu, těstovinám a všemu, co obsahuje lepek. Možná skutečně přijdete na to, po čem konkrétně vám není dobře. Pak trapným situacím můžete předcházet.

Stop bublinkám i sušenému ovoci

Obecně se distancujte od sycených nápojů – radši pijte vodu pokojové teploty, tu prokládejte mátovým a heřmánkovým, čajem, jídla dochucujte kmínem, koriandrem, fenyklem, kurkumou a anýzem. Zatraťte i pikantní a smažená jídla, omezte brokolici, zelí, luštěniny, ale i sušené ovoce. Proč právě to? Vysvětlení je jednoduché.

Ovoce obsahuje fruktózu, což je ovocný cukr. Na tom by nebylo nic špatného, jenže v sušených plodech je fruktóza koncentrovanější než v těch čerstvých. K tomu si přičtěte síření, proces, kterým se sušené plody upravují, a vyjde vám, že ne každý je na něco takového stavěný. Ve skutečnosti mnoha lidem tyhle dobroty v plastovém sáčku způsobují právě nadýmání, ale i průjem.

Kdy navštívit lékaře?

Ve většině situací občasné potíže s plynatostí nevyžadují odbornou pomoc. Pokud však problémy přetrvávají déle než 12 týdnů, navíc se stupňují, jsou doprovázené ztrátou hmotnosti, zvracením, častým pálením žáhy nebo průjmy, kontaktujte svého lékaře. Jinak vytrvejte, hlídejte si jídlo a pití a celou situaci berte s nadhledem.

I ženská je jenom člověk. Když už vám v posteli něco ujede, usmějte se, omluvte a jděte dál. Každý průměrně inteligentní milenec pochopí, že nepocházíte z muzea voskových figurín, ale jste z masa a kostí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat