Z pánského nádobíčka někdy muži doslova šílí

Je samostatná jednotka, má svoji hlavu a dělá si, co chce. Mužské přirození totiž není loutka. I když ho jeho majitel chce naplno ovládat, má smůlu. Existují situace, kdy pyj muže snadno přelstí. Které to jsou a proč se někdy pánové za svůj penis stydí?

Je samostatná jednotka, má svoji hlavu a dělá si, co chce. Mužské přirození totiž není loutka. I když ho jeho majitel chce naplno ovládat, má smůlu. Existují situace, kdy pyj muže snadno přelstí. Které to jsou a proč se někdy pánové za svůj penis stydí?

Penis je status mužství. Když chlapík vstane, to první, co ještě pod peřinou udělá, je, že si sáhne do rozkroku a zkontroluje, jestli se přes noc nic nezměnilo. Stejný rituál ubezpečení se provede i večer. Král králů totiž musí mít pohodlí. Důkaz o tom, že muž má perfektní přehled o svém nádobíčku, poskytují i podrobnější informace (1).

Zeptejte se jakéhokoli chlapa, jak jeho penis vypadá. Pravděpodobně vám poskytne detailní popis včetně délky a tloušťky – zvlášť na tom prvním si muži dost zakládají. Navzdory tomu, že klacík je nejlepším přítelem samce, není to s ním jednoduché. Jeden z Murphyho zákonů zní: „Může-li se něco pokazit, pokazí se to“. Zkrátka a dobře, ne vždy penis funguje tak, jak má, a v těchto čtyřech případech se za něj pánové stydí (2).

Zánět žaludu

Sužuje muže všech věkových kategorií. Za balanitidu se označuje zánět žaludu, postitidu zase představuje zánět předkožky penisu. Je-li doprovázen i zánětem žaludu, nazývá se balanopostitida. Vznik zánětu může být důsledkem infekce, kapavky či syfilidy, nebo neinfekční příčiny, například kontaktní dermatitidy nebo psoriázy. Penis je oteklý, bolestivý, svědí a pálí. Pro sebevědomí, sex a pohodu nic moc.

Předčasná ejakulace

K předčasné ejakulaci dochází, když muži ejakulují těsně před nebo krátce po nejranějších okamžicích sexu, tedy v době, kdy se všechno teprve rozjíždí (do jedné až dvou minut od zahájení sexuálního dráždění). Předčasná ejakulace přichází v různých formách a stupních závažnosti a je velmi frustrujícím problémem, který se však dá řešit s pomocí lékaře a technik oddalování stříkání. Chápající milenka v tomhle směru dost pomůže.

Poruchy erekce

Vlajka, která se nedá vyvěsit, nebo jen tak napůl…. Porucha erekce se označuje jako neschopnost udržet penis v dostatečné tuhosti – po dobu potřebnou pro vykonání styku. Pro vás to znamená, že ať děláte, co děláte, jeho mužství neráčí připomínat sloupek u silnice, i když partnerovi dopřáváte luxusní orální sex. Na vině může být porucha krevního zásobování, ale i vážnější onemocnění, například cukrovka nebo ischemická choroba srdeční. Jelikož však pánové berou svůj penis a jeho funkce velmi vážně, přičítají to osobnímu selhání a v návaznosti na to často dlouho otálejí, než navštíví lékaře. Přitom úspěšnost léčby erektilní dysfunkce je v současnosti vysoká.

Zakřivení pyje

Dokonalost je nuda, proto příroda penisy stvořila tak, že se při erekci křiví mírně nahoru. Některé kousky však víc než ty jiné, s čímž si pánové dělají starosti, ačkoli je to výhoda jako blázen. Křivý ptáček může snadněji najít utajené body, jako je bod G, ale i bod A se sídlem na vnitřním konci vaginální trubice. Co je křivé, je tedy i nesmírně variabilní a šikovné jako ohebný vibrátor z erotického obchodu! Kdo to neví, dělá si starosti úplně zbytečně. Nebo snad s ptáčkem lítajícím doleva nebo doprava máte potíže?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK482236/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK560628/ - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat