Co ženy očekávají od sexu na jednu noc

Sexuální půst, rozchod, smutek nebo jen touha po něčem neobvyklém. Náhodný sex obvykle plní funkci chvilkové záplaty a často je jen oblíbenou fantazií, která v reálu postrádá svoje kouzlo. Jakou představu o něm máte? Většina žen přesně ví, jakého muže pro takový úlet potřebují!

Sex na jednu noc někdy v životě okusí až 70 procent lidí. Co je na ní tak lákavého? Pochopitelně, že anonymita. Milenec na jedno použití nemá potuchy, s čím se v běžném životě potýkáte, jaké máte starosti, kolik vyděláváte a kde přesně bydlíte. Jste pro něj jen jednorázovým povyražením bez sladkých řečiček okolo, hlubších citových vzplanutí a utajování.

Každá mince má dvě strany

Na druhou stranu neví, že k dosažení orgasmu potřebujete určitou milostnou polohu v kombinaci se stimulací klitorisu a levého ňadra, které partnerovi v dlouhodobém vztahu vždy nastavujete. Statistiky hovoří jasně. Šance na vyvrcholení je v déletrvajícím partnerství až dvojnásobně větší. I tak má spontánní, náhodný sex svoje kouzlo, a ženy mu ve svých představách dávají reálnější podobu. Taky o něm máte svoje mínění?

Ten, který se pro spontánnost hodí nejvíc

Podnikaví stvořitelé aplikace Clue, která je zaměřená na plodnost žen, se rozhodli zjistit, co vlastně dámy od sexu na jednu noc očekávají. Proto oslovili 68 tisíc svých uživatelek s dotazníkem. Při studiu odpovědí našli několik spolehlivých indikátorů, které mužům dost napovídají. Ideální adept pro jednorázové dobrodružství má kratší, upravené vlasy a dvou až třídenní strniště.

V ideálním případě je i vysoký, nepřipomíná kulturistu, ovšem není ani hrbatý a bez svalů. Zkrátka a dobře, nepůsobí tak, že je posilovna jeho jedinou a výhradní vášní. Co se týče postavy, tak patří k průměru. Zajímavé. Když jde o úlet, tak ženy preferují právě „zlatý střed“! Posledním a velmi důležitým kritériem je absence chytré řeči.

Dotyčný vás nemá omráčit intelektuálními názory, dokonalým přehledem o politice ani poukazováním na vysokoškolské vzdělání. Většina žen z průzkumu naznačila, že inteligence v případě sexu na jednu noc není to hlavní. A jak je to s konkrétními sexuálními prožitky?

Naděje umírá poslední?

Dámy mají poměrně velká očekávání, takže jednorázové milostné dobrodružství je pro ně, aspoň většinou, zklamání. Představují si totiž, že se dokonale uvolní, emotivně spustí a prožijí bouřlivý orgasmus. Realita je však jiná.

Ženy pro uspokojení potřebují milence, ke kterému chovají důvěru a nějakou dobu ho znají. Statistiky dokonce odhalily, že vyvrcholení s jednou a tou samou osobou obvykle přichází až na druhý či třetí pokus. Jedna sexuální epizodka tedy spíš vede k morální kocovině, která se dostavuje ráno po akci. Šanci, že potkáte super výkonného, empatického, intuitivního a něžného bouřliváka, který udělá to, co vám na očích uvidí, je poměrně mizivá. Zázraky se ale někdy přece jen dějí.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat