Vysněný sex ve třech se může přeměnit v noční můru

Tři v posteli. Není to už hodně? Vždycky někdo bude navíc (snad ne zrovna vy). Na druhou stranu se může jednat o skvělý zážitek, který do vaší ložnice vnese čerstvý vítr. Když se tedy důkladně připravíte na všechny možné scénáře a nedáte prostor nedorozuměním. Takže, jak si trojku nebývale užít?

Ke konci loňského roku jste se s partnerem dohodli, že váš vztah v prvních měsících roku nového potřebuje okořenit a oživit. Proto jste zvolili sex ve třech. Shodou okolností jako spousta dalších párů. Pornografický gigant PornHub trojku již roky eviduje mezi pěti nejčastěji vyhledávanými slovy.

Zatímco pánský sen představuje seskupení dvě ženy a jeden muž, dámy fantazírují o dvou penisech, a tudíž i dvojnásobné péči ze strany partnera a zároveň i bonusového milence. Tak což o to, představa je to krásná a skutečně častá, protože zvědavost je přirozenou lidskou vlastností. Koketujete s ní jako mnoho lidí před vámi? Chcete se do trojky reálně pustit? Ještě předtím, než otevřete dveře novému milostnému dobrodružství, je třeba probrat pár věcí.

Proč zrovna trojka?

Nejprve si upřímně odpovězte, proč to vlastně chcete zkusit. Z nudy? Tlačí na vás partner? Oba chcete zažít něco bláznivého, nebo jen máte pocit, že se milenci potřebujete zavděčit? Uvědomte, že hodně věcí a problémů se dá vyřešit slovy a komunikací, ne ztřeštěnými nápady. Pokud jste se však dobrovolně shodli, že do trojky jdete, dohodněte se na pravidlech.

Značka: Pojď si s námi hrát

Třetí osobu hledejte anonymně na internetu a neoslovujte nikoho, koho znáte z blízkého i vzdálenějšího okolí. Mohlo by to způsobit další problémy, jako je třeba žárlivost, pomluvy a podobně. Následně určete, co se smí a nesmí. Je povolené líbání na rty? A co orální sex, anální milování a orgasmus? Můžete jej prožít s vybraným neznámým, nebo je to pouze partnerova výsada?

Proberte detaily, určete hranice a připravte se na všechny možnosti, včetně volby místa. Je pro vás přijatelnější váš domov, nebo snad zapadlý penzion – snad již otevřený v rámci rozvolňování? K dohodě mezi sebou přidejte i bezpečností heslo. To se používá v případě, kdy se jeden z vás začne cítit nepříjemně a zatouží setkání ukončit. (Může to být barva, zvíře, roční období, název jídla, cokoli.)

Jak vlastně začít?

Především po ruce mějte kondomy (i pro orální použití) a lubrikant. Stává se, že vinou prvotní nervozity budete mít problémy se zvlhčením svého klína. V tomhle směru pomáhá i sklenička vína – na kuráž. Pak už se jen pokuste uvolnit a jděte s proudem. Přivřete oči a užívejte všeho, co se vám nabízí, třeba se to již nemusí opakovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat