Sex je lékem na různé bolístky těla

Bolí vás něco? Pak zapomeňte na prášky proti bolesti a raději si do postele vezměte partnera. Uzdravte se pomocí orgasmu.

Když nás začne něco bolet, vezmeme si prášek nebo zajdeme k lékaři, aby nám nějaký předepsal. Pak si zalezeme do postele, spíme a doufáme, že se to brzy zlepší. Ale přitom zapomínáme na ten asi nejdůležitější krok mezi „uložit se“ a „usnout“ – totiž orgasmus. 

Možná byste na to sami nepřišli, ale podle několika britských a amerických studií má sexuální vyvrcholení celou řadu pozitivních účinků na naše tělo a je jedno, jestli vás trápí bolest hlavy nebo křeče.

Blahodárné účinky orgasmu

Sex je skutečně zázračný prostředek a pomáhá nám zůstat zdraví a v pohodě. Během orgasmu tělo vyplavuje látky jako dopamin, endorfiny a serotonin, které v nás vyvolávají pocity štěstí, radosti, naplnění a tepla. A tyhle tělu vlastní látky zvyšují chuť a zmírňují bolest. Během vyvrcholení se navíc posouvá naše hranice bolesti, takže vydržíme víc, a to nám může pomoci při každodenních běžných bolístkách. Příště, až vás zase něco začne bolet, si tedy raději neberte ibalgin, ale užijte si sex! Ušetříte, a ještě si užijte.

A na co sex pomáhá?

Bolest hlavy

Podle studie pomáhá proti migréně a dlouhodobé bolesti hlavy, a to dokonce nehledě na partnera, způsob provedeného sexu nebo pozici. Jediné důležité je dosáhnout orgasmu.

Chronická škytavka

Škytavka, které se nemůžete zbavit, může mít z dlouhodobého hlediska obrovský negativní dopas na naše tělo. Staré babské rady zpravidla vůbec nefungují. Naproti tomu jedna případová studie z Kanady říká, že zbavit se škytavky lze bez rozdílu pohlaví sexem.

Nevolnost v těhotenství

Podle psychologa Gordona Gallupa ze státní univerzity v New Yorku dokáže sex dokonce zmírnit těhotenskou nevolnost – a sice orálním sexem a polknutím spermatu. Důležité je, aby sperma bylo otce dítěte. A tuhle absurdně znějící tezi vysvětluje vědec tak, že sperma tělo nejdříve považuje za „infekci“ a snaží se ji zvracením vyloučit, ovšem postupem času si ženské tělo touto metodou na „cizí těleso“ zvykne.

Menstruační křeče

Podle kanadské studie má sexuální aktivita vliv na lepší prokrvení a díky tomu se uvolní děloha a křeče přestanou. Díky tomu poleví i bolest. Tahle metoda prý funguje i při masturbaci.

Bolí vás záda?

U výše uvedených problémů je pozice při sexu téměř jedno. Ale jinak je tomu u bolesti zad, protože jisté pozice by mohly záda více namáhat. Pokuste se záda postiženého neprohýbat a neotáčet a tím nenamáhat. Pokud to nakonec bude misionářská pozice nebo pozice lžičky, musí každý pár vyzkoušet individuálně. Ale s „orgasmickou terapií“ můžete žít zdravě, fit a bez bolesti – a to úplně bez léků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat