Podmaňte si ho rozkošným sexem mezi prsy

Stokrát podávaného jídla se jednoho dne můžete přejíst. Jenže když do něj přidáte špetku exotického koření, změníte a vylepšíte jeho chuť. Zkuste to i v sexu a partnerovi půjčte svoje prsa! Jen tak, na hraní. Beztak o tom už dávno fantazíruje, tak mu ty svoje bobule přitiskněte k sobě a dopřejte mu kozičkovou rozkoš!

Co dělá sex vášnivým, neotřelým, bouřlivým a uspokojivým? Především zvědavost. Právě ta milence udržuje ve střehu a poskytuje mu nové a nové impulzy k prozkoumávání sexuality a jejímu tunění. Bohužel, zvídavost se časem může ze vztahu vytratit, takže se dostaví stereotyp a nuda. Pokud máte pocit, že je to zrovna váš případ, překvapte svého partnera něčím méně otřelým, třeba sexem mezi vaše dva organicky pěstované cukrové melouny. Vašemu partnerovi se to bude líbit hned z několika důvodů.

Proč to zkusit?

Za prvé, muž je vizuální tvor. Vzrušuje ho pohled sexy ženské tělo, takže když oči zaměří zrovna na tolik obdivovaná prsa, rozhodně vůbec nic nenamítá. Za druhé, nemusíte mít obrovské melouny, aby mezi nimi penis pohodlně klouzal sem a tam, vystačíte si s tím, co máte. Za třetí, milenec se ztotožní s tím, co kdysi viděl v mainstreamovém pornu, což znamená, že se nabudí ještě víc – splní si jednu ze svých fantazií, zvlášť když zvolíte nějakou ze submisivnějších (podřízených) poloh. Teď už tedy víte, proč si to rozdat se svými dvojčaty a jeho penisem. Zbývá objasnit „jak“.

Klíčové momenty, které zaručují úspěch

Jestli do toho jdete úplně poprvé, je lepší, když si lehnete na záda, pod hlavu vsunete menší polštář a uděláte si pohodlí. Partner na vás obkročmo „přisedne“, rukama se chytí pelesti postele a penis nasměruje do správné výšky.

Aby stimulace penisu byla příjemnější, zakápněte hrudník lubrikantem (ten na silikonové bázi je v tomhle případě nejlepší), ňadra přitiskněte k sobě a nechte penis vklouznout mezi ně, úplně hladce, jako když děláte domácí hot dog. Pak už nemusíte říkat a ani dělat vůbec nic. Partner se toho chopí sám. Začne se pohybovat skrz tu prsní horskou úžinu a užívat si nových vjemů. Tvorbu svěžích zážitků podpořte tím, že pozici změníte. Můžete si sednout na židli, nebo si před partnera přidřepnout.

Zapojte i jazyk!

Pro odvážnější se hodí i pozice, při které ležíte na zádech, milenec se rozkročí, zezadu od hlavy téměř přiklekne do oblasti mezi vaší bradou a hrudníkem, sám vás uchopí za prsy a vklouzne do štěrbiny. Někomu však takto poloha nevyhovuje, neboť milencova řiť je v těsné blízkosti obličeje. A teď přichází to hlavní. Neomezujte se jen na „šup sem, šum tam“. Klouzání penisu mezi ňadry podle situace střídejte s orálním drážděním, přidejte oční kontakt a hlavně se, probůh, tvařte, že si to užíváte minimálně stejně jako protějšek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat