Z méně citlivého penisu jdou na ženy mdloby

Ruku už necítíte, o ústech ani nemluvě. Další nonstop večírek! Ať děláte, co děláte, partnerův penis odolává veškeré stimulaci, odmítá se postavit do pozoru, a když už se mu to povede, tak ho stejně nemáte šanci vyždímat z poslední kapky spermatu. Proč se rozbil a kde se dá reklamovat? Na vině je i partnerův sportovní koníček!

Penis se s přibývajícím věkem muže stává méně citlivým. To je ta dobrá zpráva. Při sexu tak vydrží déle. Jenže když za sebou máte dvě noční a před sebou celodenní péči o rodinu, jeho vzdor vůči orgasmu se vám tak docela nemusí hodit. Proto by se zvlášť u starších ročníků měla vnímavost klacíku podpořit, stejně jako u cyklistů (1).

Chabé krevní zásobování 

Věc se totiž má tak, že penis, ten orgán plný nervů a cév, které mu umožňují optimální fungování, dostává na kole extra zabrat. Podle statistik si až 80 procent cyklistů stěžuje na určitou míru necitlivosti genitálií. Aby ne. Častá a dlouhá jízda na kole poškozuje penilní nervy a krevní cévy, jež zásobují nejen pyj samotný, ale i celou genitální oblast. Tohle trauma vyvolané sportem pak vede ke ztrátě vnímavosti. Máte-li teda doma aktivního nadšence tohoto typu, nejspíš s ním ztrácíte trpělivost (2).

Vstříc vášnivějším zítřkům

Partnerovi doporučte jiné sedlo a upravte mu jídelníček. Do něj zařaďte víc zinku. Mezi jeho zdroje patří dýňová, slunečnicová a tykvová semínka, pivní kvasnice, ryby (ideálně ty mořské, ve kterých je k mání i vitamin D), játra či hovězí maso. Na stůl častěji dávejte čerstvou zeleninu a ovoce. Partner by také měl cvičit (zvýší průtok krve do míst, o kterých je řeč), omezit alkohol, méně se stresovat a mít dostatek sexu, bez ohledu na to, jak dlouho trvá, než dospěje k orgasmu (3).

Naději nechte zemřít jako poslední

Jelikož i psychika dělá svoje, rozhodně si nepomůžete, pokud při předehře začnete zívat a dávat najevo, jaká je to nuda, když voják nechce spolupracovat a ani stříkat. To milenci vnitřně moc nepřidá. Bolí-li vás jazyk a ruce, vyměňte si role a obecně se při hýčkání spravedlivě střídejte. Pomocnou berličku najdete i u stimulujících gelů pro muže, které poskytují intenzivnější vnímání intimních chvil a rozšiřují prostor pro sexuální vyžití (k dostání nejen v erotických obchodech, ale i lékárnách). Pozitivní odezvy se dočkáte rychleji, když kromě ryb a semínek domácí zásoby pravidelně budete doplňovat o zázvor a pískavici řecké seno. Obojí přirozeně zvyšuje hladinu testosteronu a tím i vnímavost genitálií. No a dejte tomu čas. Chvíli (4).

Kdy zajít za lékařem?

Proti vám totiž stojí určité léky, třeba antidepresiva, a v neposlední řadě zdravotní potíže od cukrovky a problémy s prostatou po roztroušenou sklerózu. Pokud tedy ani po změně stravy a životního stylu nezaznamenáte v citlivosti penisu žádný rozdíl, společně s partnerem kontaktujte lékaře, aby vyloučil vážnější příčiny (3). Proč společně? Jednak se každá podpora z vaší strany hodí, ale hlavně…. Vždyť ten penis ještě budete potřebovat, tak se o něj trochu víc starejte.

Zdroj: (1) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00926239308404903, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8240355/, (3) www.ro.co/health-guide/how-to-increase-penis-sensitivity/, (4) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat