Nastavte se pohodlně vstříc silnému ženskému orgasmu

Zase vám vyvrcholení o malý kousíček uteklo? Přejděte do jiné milostné pozice a konečně ho polapte. Vaše tělo se několik vteřin bude zmítat v orgastické rauši!

Pouze 33 procent žen orgasmu dosahuje pravidelně. U mužů je 75 procent, což je velká nespravedlnost. Jistě, pánové erekci a převážně ejakulaci potřebují k oplodnění partnerky, tedy k přežití lidstva, proto jim to příroda usnadnila. Na druhou stranu ženy, jejichž vyvrcholení nemá žádný reprodukční význam (to, že při orgasmu se lépe otěhotní, je mýtus), na bouřlivou tečku mají nárok jako kdokoli jiný.

Některé hlásí, že jim dosažení orgasmu potíže nedělá, najdou se však i takové, pro něž je to dřina. Správný rytmus stimulace, přesná pozice prstů nebo vibrátoru, odpovídající nálada a atmosféra… Je toho hodně, co na orgasmus má vliv. Vždyť i milostné pozice sehrávají svoji významnou roli. A právě na ty se zaměřila aplikace Glow, která svým uživatelkám umožnuje podrobněji sledovat menstruační cyklus. Právě 2 400 z nich se svěřilo s tím, kdy k nim velké „ááááách“ chodí nejčastěji.

Koníček

K polohám, které orgasmus zajišťují ve většině případů, patří „koníček“. Partnera položíte na záda, nebo ho požádáte, aby se opřel o pelest postele, a uvelebíte se mu v klíně. Pozice umožňuje řídit rytmus i hloubku pronikání. Jelikož partner má volné ruce, může dráždit ňadra své partnerky, což i vy určitě oceňujete. Koníček je prostě fajn. Když se mírně předkloníte, klitoris se tře o partnerovo tělo. Heslo: Dvojitá stimulace je lepší než jedna.

Psí pozice

Na druhém místě oblíbenosti se umístil sex zezadu. Ten chlípný, kdy je žena na všech čtyřech. Hloubka průniku bývá větší, prsa visící dolů jsou prokrvenější a tudíž citlivější, v muži se probouzí zvířecí instinkty a touha po podmanění partnerky. Celé je to divočejší než v jiných pozicích už jen proto, že když na milence nevidíte, můžete si ve svých fantaziích představovat kohokoli. Třeba krasavce Channinga Tatuma (40) v jeho slavné roli striptéra ze snímku Bez kalhot (2012).

Misionář

Pro jednoho nudná záležitost, pro druhého nesmírně užitečná poloha zajišťující oční kontakt, pohodlí a ano, orgasmus. Misionářská pozice, kdy vy ležíte na zádech, se sice tváří nenápadně, ale je velmi účinná, zvlášť když máte pánev vypodloženou polštářem. Penis se pak snadněji dostane do těch správných míst. Misionář navíc nahrává koitálnímu sblížení (technice CAT), při níž milenec pyj nezasouvá dovnitř a ven, nýbrž jeho houpavý a točivý pohyb, který vychází z pánve, vyvíjí tlak na klitoris – v pravidelných intervalech. Kombinace vaginálního a klitorálního dráždění šanci na orgasmus výrazně zvyšuje. Milenci ale v pohybech musí být sehraní.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3894744/, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat