Slavné páry zářící štěstím i po několika letech

Rozmazlené celebrity, kterým není nic svaté, ale také slavní a zároveň pokorní lidé, kteří si váží lásky, vztahu a tepla rodinné krbu. Ano, i mezi VIP hvězdami se najdou páry, kterým to po letech pořád klape! Z koho si vzít příklad?

Skandály, nevěry, ztráta soukromí, ale i drogy a další podobné excesy. Není neobvyklé, že se hollywoodská manželství rozpadají. Navzdory tomu však některé svazky odolávají životním nástrahám a zubu času. Kdo stále vrká jako hrdlička a komu mnozí závidí?

Neohrožený Harrison Ford a křehká Calista Flockhart

Když světem oblétla zpráva, že to archeolog Indiana Jones dal dohromady s potrhlou právničkou Ally McBeal (seriál z roku 1997), nikdo tomu nechtěl uvěřit. Mladá a hubená Calista Flockhart (56) a postarší herecká ikona Harrison Ford (78)? Nesourodá dvojka! Harrison již navíc byl dvakrát ženatý, což mu na důvěryhodnosti moc nepřidalo. Přesto si Calistu v roce 2010 vzal během skromného neformálního obřadu a dohromady to táhnou za jeden provaz již 19 let. Plodem jejich lásky jsou dvě děti.

Fešák Matthew McConaughey a modelka Camila Alves

Matthew McConaughey (51), americký herec a producent, dříve známý především z romantických komedií jako Svatby podle Mary (2001), kde si zahrál po boku Jennifer Lopez (51), je se svojí manželkou Camilou Alves (39) již 15 let. Potkali se v roce 2006, do svazku manželského vstoupili v roce 2012. Pár žije v Texasu, má tři děti a nutno podotknout, že pokud se jedná o rozhovory, tak jak Matthew, tak i Alva o sobě navzájem mluví s úctou, respektem a něhou.

Bouřlivák Justin Timberlake a sladká Jessica Biel

Tihle dva někdy prožívají doslova Itálii, ale možná právě bouřlivá období je spojují. Zpěvák Justin Timberlake (40) a herečka a modelka Jessica Biel (39) patří k nejhezčím párům hollywoodské smetánky. V roce 2011 se na chvíli rozešli, pak to zase dali dohromady. V roce 2019 si Justin vyrazil na společenskou akci, kde za ruku držel svoji mladší kolegyni Alishu Wainwright (31). Měl trochu upito, za svoje chování si veřejně nasypal popel na hlavu a své manželce, s níž má dva syny, se několikrát poníženě omluvil. Tomu se říká důvěra, odpuštění a vztah trvající přes 14 let.

Matt Damon a Luciana Barroso

Americký herec, filmový producent a scenárista Matt Damon (50) svoji budoucí ženu Lucianu Barroso (45) potkal v baru v Miami. Vzali se v roce 2005 a od té doby jsou spolu. Během 18 let vztahu se jim narodily tři dcerky a na Mattovi je velmi sympatické hlavně to, že svůj „babinec“ (jeho žena má ještě jednu dceru z předchozího manželství) naprosto zvládá a vždy ctí lhůtu dvou týdnů. Ať je kdekoli a natáčí cokoli, nikdy není pryč déle než 14 dní. Podle něj je osobní kontakt s celou rodinou velmi důležitý a nevymění ho za nic na světě.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat