Bolestivému sexu zabrání ty správné pozice

Sex vždycky není příjemný. Bez ohledu na to, jak může být něžný a romantický, bolest mu někdy dává stopku. Velký penis, drsnější praktiky či třeba suchá pochva. Příčin je několik, ale obvykle mají překvapivě jednoduché řešení – změnu milostné pozice. Které polohy se vyloženě doporučují?

Bolest do milostného života nepatří. Tělo jejím prostřednictvím dává najevo, že je něco špatně. Přelstěte ji s pomocí vhodných úhlů!

Misionář s podloženou pánví

Lehněte si na záda jako obvykle a pod boky vsuňte polštář nebo smotaný ručník. Zvednutá pánev se dostává do úhlu přístupnějšímu penetraci, takže je sex komfortnější. Je-li váš partner obdařenější, vyšvihněte svoje nohy na jeho rameno a překřižte je v kotnících. Zkřížením zúžíte poševní vchod a můžete si pronikání lépe řídit. Pamatujte, že o snížení bolestivosti skutečně vždy rozhodují ony úhly!

Klik

Nechte muže, aby se položil na záda, roztáhl nohy a dal je od sebe. Lehněte si na něj, vzepřete se na rukou, zaveďte mužské přirození tam, kam patří, a začněte se pohybovat (lépe řečeno pohupovat). Poloha je obecně skvělá pro citlivější ženské klíny, neboť hloubka průniku bývá malá.

Koníček

Jezdecká pozice, kdy si milence osedláte tak, že si mu čelem sednete do klína, je velmi oblíbená u sebevědomých žen, které pro laskání nastavují svá ňadra a nebojí se ukázat divočejší stránku. Její výhodou je to, že poskytuje větší kontrolu. Pohyby jsou totiž právě na vás, na aktérce, takže jestli se při milování jakkoli necítíte, převezměte velení a nechte partnera, aspoň protentokrát, aby se vámi jen kochal. Ve skutečně problematických situacích leckdy pomůže i to, když se předkloníte dopředu a svůj hrudník přitisknete na ten jeho.

Lžíce

Pozice lžiček, při kterých dva leží v řadě za sebou (na boku) je velmi romantická, něžná a nesmírně vhodná pro ranní sex. Nikdo se totiž nemusí obávat nevyčištěných zubů a špatného dechu. Jelikož máte nohy přitisknuté k sobě, milenec se se svým penisem nemůže dostat příliš hluboko. Jedná se tedy o další z pozic, jež poskytují vhodné podmínky pro bolestivý sex.

Vestoje

Muž se opře o stěnu a vy zase o něj – zády k němu. Zvednete jednu nohu, mírně se vytočíte a necháte milence, aby zavedl penis dovnitř. Je to z dalších pozic, od kterých nečekejte úplné zásuny ani bolest. S trochou šikovnosti si v ní ale užijete podle vlastních potřeb.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat