Afrodiziaka pro hluboký orgasmus ženy

Ať už chcete stimulovat touhu, zvýšit citlivost, dát svému orgasmu hloubku nebo podpořit výdrž, můžete se spolehnout na bylinky, které vyvažují hladiny hormonů a tím pádem pomáhají s lecjakým postelovým záměrem. Po kterých sáhnout?

Déle, lépe, silněji. Sex si konečně užijete podle svých představ. Tedy pokud svůj životní styl sloučíte s jistými doplňky stravy, které mají na sexualitu blahodárný vliv.

Clavo Huasca

Clavo Huasca je tradiční jihoamerická bylina, konkrétněji liána, po staletí používaná jako afrodiziakum pro muže i ženy. Patří k silným sexuálním stimulantům, podporuje libido a potenci, krotí následky menopauzy (suchý klín), zvyšuje průtok krve do pánevní oblasti, čímž násobí citlivost pohlavních orgánů. Její účinky na libido se nejvíc projevují tři hodiny po konzumaci.

Housenice čínská

Housenice čínská patří mezi nejsilnější afrodiziaka prospěšná pro zvýšení sexuální touhy u žen. Je to částečně proto, že zvyšuje biosyntézu steroidních hormonů kortizolu, estrogenu a testosteronu. Poskytuje energii a výdrž, okysličuje tělo a funguje jako přírodní antibiotikum.

Pastala rozprostřená

Damiana, jak se této rostlině říká, byla dlouho považována za výlučně mužské afrodiziakum, což se však změnilo. Lékaři odhalili, že dělá dobře i ženám už jen proto, že stimuluje produkci testosteronu, jehož nízká hladina způsobuje nedostatek zájmu o sex. Damiana taktéž patří mezi afrodiziaka, o nichž je známo, že způsobuje mírný a krátkodobý euforický stav.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba (jinan dvoulaločný) je ochráncem mentálního zdraví. A nejen to. Zlepšuje krevní oběh, tedy i u nejintimnějších částí, na ženy působí afrodiziakálně, zvyšuje potěšení a prohlubuje orgasmus. O jinanu se také traduje, že vyrovnává hladiny hormonů a stimuluje produkci estrogenu.

Kotvičník zemní

Kotvičník zemní se spojuje převážně s mužskou populací, nicméně vědecké výzkumy dokazují, že blahodárné účinky na sexualitu má i u žen. Zlepšuje sexuální výkon a citlivost pochvy, zmírňuje příznaky menopauzy, jako jsou návaly horka, deprese a emoční nestabilita. Pravidelné užívání této byliny působí proti ztrátě sexuálního zájmu.

Škornice

Afrodiziakální účinky škornice jsou taktéž jasné. Zvyšuje krevní oběh a průtok krve do genitální oblasti, odstraňuje vaginální suchost, snižuje sexuální dysfunkce, u žen vyrovnává hladinu estrogenu a estradiolu. Proto hraje důležitou roli v lidské sexualitě.

Žádný doplněk stravy ale není všemocný. Ať už si vyberete jakýkoli, upravte svůj životní styl, eliminujte stres, sportujte a vyhněte se nadměrnému příjmu soli, která průtok krve do pánve naopak sabotuje.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat