Přešlapy mužů, kterými odrazují ženy od orálního sexu

„Lízej, laskej, saj a kuř.“ Mužům se v hlavě honí tolik myšlenek, když se zabývají orálním sexem. Milují ho. Chtějí, aby jejich partnerky měly pánské přirození v ústech co nejčastěji, jenže sami jim házejí klacky pod nohy. Jak a čím? Tohle se dámskému pokolení nelíbí!

Ženy, které ovládají milování ústy, patří k těm nejobletovanějším. Stejně jako pánové, jejichž jazykový um je pověstný. Takoví se jen těžko opouštějí… Bohužel, kontakt úst s pohlavními orgány není jen zdrojem potěšení a radosti, ale i rozčarování a opovržení. Hlavní chybou je, když spolu milenci nemluví a neřeknou si, co jim na této praktice vadí.  A že toho je! Kupříkladu tohle žádná žena muži neodpustí!

Chceš jogurt?

Ano, penis je symbolem mužství, plození, reprodukce a rozkoše, ale to neznamená, že má výhradní právo zasouvat se kamkoli a kdekoli – jen když si zamane. Žádné varování? No potěš koště! Poplácá-li obličej partnerky se slovy „tak dělej, holka“, a to bez předchozí předehry a laškování, je to sobecké, zbrklé, příliš rychlé, neuvážené a vůbec neromantické.

Špatná hygiena

Tvaroh je zdravý, obsahuje plno mléčných bílkovin a výborně zasytí. Tedy ten, který vzniká srážením mléčné bílkoviny – kaseinu. Tvarohovitý povlak pod předkožkou sexy není. Často je na vině nemožnost (nebo lenost?) předkožku pořádně stáhnout či nedostatečná hygiena. Smegma, jak se materiálu bílé nebo nažloutlé barvy říká, může i zapáchat. Jako vážně je problém skočit na minutu do sprchy a nádobíčko si pořádně umýt?

Tlačení hlavy k tělu

On stojí, vy před ním klečíte a děláte všechno možné, aby měl orgasmus. Vždyť už mu orál dopřáváte 20 minut nonstop a bolí vás sanice. Což o to, dáte to, ale když vás milenec chytí za hlavu a tu se špetkou násilí tlačí proti svému penisu, máte chuť ho do ptáka kousnout. Nic proti, ale co by dělal on, kdyby si do krku nacpal displej notebooku nebo tabletu s uhlopříčkou 17 centimetrů? Zatlačení přirození (nebo nějakého předmětu) příliš hluboko do dýchací trubice vyvolává dávivý reflex. A ne, kvůli němu se do dalšího orálu nikdo nehrne!

Prdění

Upouštění větrů je soukromou věcí, o které se říká, že bývá ukazatelem fáze vztahu. Jestli už před sebou prdíte, znamená to, že partnerství ze vzrušující fáze namlouvání, flirtu a romantiky pokročilo do běžného denního (a hlubšího) režimu. Jenže v případě, kdy muž větry při přijímání orálního sexu zadržuje, nic neřekne, a najednou z něj nějaký ten pšouk vylétne jako bacil z lékárny, máte chuť poslat ho do patřičných mezí. Ženy chtějí slyšet jiné zvuky, třeba sténání, jinak jsou dost sklíčené. Prdění, zvlášť kousek od hlavy, je nechutné!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat