Dámský ejakulát je výživnější než kdejaké krémy

Po stehnech vám stékají kapičky tekutiny, která se vyplavila při dráždění bájného místa ve vašem klíně. Rychle ji utíráte v domnění, že obsahuje něco špatného? Je to přesně naopak! Už jen přítomnost jednoho potřebného minerálu vás přesvědčí o její prospěšnosti!

Sex je prostě chemie. Někdy i doslova. Silné orgasmy vyvolané drážděním bodu B neboli ženské prostaty stojí za gejzíry tekutiny, která je v pornu víceméně (tedy spíš více) přikrášlovaná a zveličovaná. Pornoherečky si hrají na fontány, které postříkají kde co od stropu po sklep, ale i tak se to mužům dost líbí. Pojem „squirt“ je tak v téhle branži poměrně vyhledávaným slovem.

Když pomineme skutečné množství, jež je velmi individuální, ale vědci o něm tvrdí, že se pohybuje v množství okolo dvou, tří mililitrů až po mililitrů patnáct, složení tekutiny bývá velmi zajímavé.

Z pánského mlíčí pleťová maska. A dál?

V odborném časopise The Journal of Sexual Medicine se objevila studie, díky které se ví, že obsahuje fruktózu, prostatické fosforečné kyseliny, glukózu, sacharózu a velmi malé množství močoviny. Další analýzy této sekrece (známé také jako „ženský ejakulát“) potvrdily, že se vlastně jedná o položky, které jsou k mání v mužské semenné tekutině – pochopitelně bez spermií. (Proto si některé ženy pánský produkt nanášejí na pleť jako masku, nebo, ale na to musíte mít odvahu, z něj rovnou vaří.)

Zn: Výhra!

Dámský ejakulát prý má nižší hladiny kreatininu, ale naopak zvýšené hladiny prostatického specifického antigenu, dále pak antimikrobiální sloučeniny včetně prvků, jako je zinek. O něm je známo, že jej lékaři doporučují v případě mnoha kožních obtíží. Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky a vlasů a pomáhá při léčbě akné. Pokud tedy patříte k těm, kdo taky při sexu stříkají, nemusíte se ženské prostatické tekutiny bát, naopak, pro pleť je přínosná! A pozor, je toho ještě víc.

Jak se co nejvíc uvolnit?

Navíc se ukázalo, že milenky, jimž mokrý orgasmus není cizí, nejsou náchylné k infekci močových cest vyvolané souloží. Vypadá to tedy na samé výhody, tedy kromě jednoho malého nedostatku – nepořádku. Na druhou stranu, z podlahy „loužičku“ utřete, a co se týče ochrany povlečení a matrací, tak i tohle lze vyřešit.

V každém obchodě s erotickým zbožím seženete PVC nepropustné prostěradlo určené pro nejrůznější milostné hrátky. Má dobrou pružnost i pevnost, je odolné vůči olejům, krémům, alkoholu, tukům a tekutinám. Také se snadno udržuje, stačí ho jen opláchnout vodou. Už jen vědomí, že vám nic nebrání v rozletu, je moc příjemné.

Zdroje: pubmed.ncbi.nlm.nih.go, www.jsm.jsexmed.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat