Pro intenzivnější sex si stačí dávat pozor na pár maličkostí

Stačí znát pár správných triků a postelových radovánek si můžete užívat prakticky okamžitě. My vám poradíme, které to jsou…

Sex je nejjednodušší a zároveň nejzábavnější cesta, jak upevnit nebo posílit svůj vztah k partnerovi. Ale ne všechny páry prožívají sex tak, aby stejně intenzivní prožitek měly obě zúčastněné strany. A přitom je to velmi jednoduché – otevřít se jeden druhému, vnímat se mnohem intenzivněji, a tak dokonce společně dojít k orgasmu.

Stačí následovat jen několik jednoduchých triků.

Řekněte, co chcete

Pokud v posteli držíte raději jazyk za zuby, je možné, že promarníte jedinečnou šanci. Partnerovi přece můžete říct, co se vám líbí, co byste si přáli a co chcete vyzkoušet. Budete koukat, jak bude pro partnera mnohem snadnější vás stimulovat, takže sex bude hned mnohem lepší.

Pokud se stydíte vyslovit se napřímo, zkuste svoje pocity vyjádřit sténáním. Většina mužů to pochopí, takže zase můžete získat oba.

Uvědomte si svůj dech

Velmi jednoduchý, ale přitom hodně účinný trik pro intenzivnější sexuální prožitek je společné, vědomé dýchání. Všimněte si, jak dýchá váš partner a svůj dech mu přizpůsobte. Především v tantrickém sexu se učí najít společný rytmus a pocítit tak novou intenzitu.

Vypněte

Nejlépe při sexu vypnete a uvolníte se, když vypnete všechny rušivé přístroje. Vypnutá by měla být nejen televize, ale i telefon nebo chytré hodinky. Jen tak si můžete být jistí, že se vy i váš partner budete soustředit jen sami na sebe.

Domácí mazlíčky nechte za dveřmi

Jakkoli svého psa nebo kočku milujete, při sexu s partnerem by měla být všechna zvířátka v jiné místnosti. V tomto okamžiku jde totiž opravdu jen o vás dva. Jak byste se mohli soustředit na toho druhého, když vedle postele mňouká kočka nebo si pes hraje s pískací hračkou?

Dejte si pozor na pořádek

Ve vaší ložnici byste měli jen spát nebo se milovat. Všechno, co k tomu nepotřebujete, nemá v ložnici co dělat. Psací stůl by v ložnici neměl být nikdy – odpoutává totiž myšlenky od nejkrásnější věci na světě zpátky k práci, daním, povinnostem…

A pokud to místo dovolí, ani sportovní přístroje by v ložnici stát neměly. Je to místo odpočinku a smyslnosti, a když si ho podle toho zařídíte, uvidíte, jak rychle se vaše nálada změní, jakmile do něj vkročíte.

Dívejte se

Mnoho lidí při sexu zavírá oči automaticky. Ale pak můžete leccos prošvihnout. Studie totiž ukazují, že oční kontakt dvou osob na blízkou vzdálenost uklidňuje. Kromě toho hrají vizuální podněty při sexu obrovskou roli, takže se klidně na partnera dívejte – a na intenzivnější sex si můžete klidně vsadit.

Plánujte

Spontánní sex může být vzrušující a napínavý, ale stejně vzrušující je také večer, který si oba vědomě držíte volný pro společný sex. Využijte získaný čas, abyste všechno připravili přesně tak, jak to máte nejraději. Začněte uvolňující koupelí nebo si dejte dobrou večeři – cokoli, co vás pomalu navede do nálady a pomůže společnému intenzivnímu zážitku.

Zdroj: názory autora, bustle.com, menshealth.com






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat