Závislost na sexu některým celebritám málem zničila život

Že je sex zdravý, o tom není pochyb. Co když ho je ale až moc? Pak místo prospěchu spíše škodí. Své o tom vědí slavné osobnosti, jako je Russell Brand, David Duchovny nebo Lindsay Lohan.

V odborné literatuře bychom se dočetli, že závislost je nekontrolované nutkání opakovat své chování bez ohledu na jeho dlouhodobé důsledky. Úplně konkrétně jde o nějakou věc, okolnost či situaci, kterou dotyčný nutně potřebuje ke své existenci, respektive si to myslí. Za nejčastější závislost se obecně považuje ta na alkoholu nebo omamných látkách. Co ale takový sex? I ten mají mnozí rádi více, než je zdrávo. Kteří slavní slabost pro milostné orgie přiznali? A koho to málem stálo pracně budovanou kariéru?

Russell Brand byl na roztrhání

Britský komediální herec a bývalý manžel zpěvačky Katy Perry už bojoval se závislostí téměř na všem, co existuje. Než musel Russell Brand vyhledat odbornou pomoc kvůli přehnané touze po milování, hodnotil v médiích svou osobu jako „lístek Wonky do sexuální továrny“. V několika rozhovorech také nezapomněl zmínit, že těsně před pobytem na odvykací rehabilitaci vystřídal klidně i deset partnerek za jedinou noc.

David Duchovny dostal od manželky ultimátum

Když David Duchovny ztvárnil v seriálu Californication spisovatele a sukničkáře s neustálou vášnivou potřebou, sklidil od kritiků i diváků pochvalu za dokonale autentický výkon. Málokdo ale tušil, že tuhle roli David Duchovny tak úplně „nehraje“. Záhy totiž vyšlo najevo, že kvůli sexuální závislosti celé roky podvádí svou manželku Teu Leoni. Ta mu také dala nůž na krk i jasné ultimátum – buď léčba, nebo rozvod!

Lindsay Lohan má slabost pro špatné chlapce

Aby to nevypadalo, že se zmíněný problém týká výhradně mužů, další sexuálně závislou je herečka Lindsay Lohan. Známá průšvihářka k této „poruše“ dle vlastních slov přišla tak, že se erotikou snažila přelstít chuť na alkohol a drogy, při čemž ji její bývalý přítel zvesela podporoval. Ostatně, měl úplně stejné slabosti a zřejmě si myslel, že ve dvou se to lépe táhne…

Zdroje: whitestone.clinic, onedio.co






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat