Na olympiádě ve Vancouveru rozdají čtvrt milionu kondomů

07.02.2010 | Sex a vztahy

Olympijské hry nejsou posledních dvacet let jen přehlídkou dokonalosti fyzické krásy člověka a jeho sportovních výkonů, ale tradičně také propagací bezpečného sexu.

Proto se každá olympiáda neobejde bez kondomů. Ve Vancouveru na zimních hrách jich rozdají 250 tisíc. A ulice města budou zdobit nejen olympijské symboly, ale návštěvníci se budou potkávat s muži v převlecích Kapitána Kondoma, Methadone Mana či tzv. Bi-Curious mužů.

Zatímco první dva odkazují na parodii sexuálních akčních hrdinů propagujících pohlavní zdraví, poslední termín se přisuzuje mužům, kteří jsou v sexu vynalézaví a rádi experimentují třeba i s muži, ačkoli se neidentifikují jako bisexuálové či homosexuálové.

„Nejsou stanoveny žádné limity a můžete očekávat, že uvidíte spoustu různých postav. Žádáme dobrovolníky, kteří budou kondomy rozdávat, aby byli skutečně vynalézaví,“ přiznal mluvčí společnosti SafeGames 2010 Lucianno Colonna.

V ulicích Vancouveru budou pobíhat dvě stovky dobrovolníků v různých převlecích, kteří budou rozdávat kondomy, lubrikanty, svítící náramky, ohřívače rukou a brožury o bezpečném sexu.

„Během zahajovacího dne tu bude spousta dobrovolníků. Mnoho z nich jsou studenti a lidé, kteří vykonávají na plný či částečný úvazek povolání sociálních pracovníků,“ dodal Colonna.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat