Milenec pozná, že orgasmus jen předstíráte

Tři vzdechy, zatnutí svalů, přimhouření očí a slastný výdech. Už máte předstírání vyvrcholení za sebou? A myslíte, že to partner neprohlédl? Přece jen, pokud do hereckého výkonu nedáte všechno, existuje riziko, že vás odhalí!

Sexuologové tvrdí, že poznat na ženě, zda orgasmus jen filmuje, jednoznačně nelze. Ale velmi empatický milenec, který navíc vaše tělo zná možná víc než vy sama, může vypozorovat jisté indicie, jež ho přece jen dovedou k pravdě. Čím a jak se prozradíte?

Až příliš mnoho povyku

Děláte, jako by tohle milování bylo vaším posledním. Křičíte na celé kolo, škrábete a ještě u toho dokážete mluvit v souvislých větách. Jednoduše přehráváte. Je toho moc. Žena, která skutečně míří tam nahoru, není schopná se vybavovat (maximálně ze sebe vysouká pár jednoduchých slovíček), spíš se soustředí na výkon tam uvnitř v sobě, nechce promarnit příležitost.

Žádný pohyb v klíně

Jsou věci, které se pouhou myslí ani tréninkem ovlivnit nedají. Jednou z nich je chování pochvy ve stavu maximálního vzrušení. Vagina při účinné stimulaci nabobtná a zvětší se. V číslech to představuje nárůst z nějakých původních pěti centimetrů až na centimetrů dvacet. Vzrušení také způsobí, že se dámský klín v první třetině zúží, zatímco v zadní části naroste. Při samotném orgasmu je možné vypozorovat pulzování klína a jemné kontrakce. Pochva se stáhne a smrští. To je ten důvod, proč vám partner poskytující orální sex vteřinu po vyvrcholení zasune prst dovnitř. Cítí to – a zároveň má důkaz o svých schopnostech. Povedlo se!

Na těle není ruměnec

O hormonu oxytocinu jste již slyšeli. Pokud se mazlíte, škádlíte, třete kůži o kůži, začne jeho produkce stoupat. Nejvíc se ho ale vyplaví právě při orgasmu, což způsobí začervenání pokožky, které se postupně šíří přes krk, hrudník a samotná ňadra. Skutečně tohle lze předstírat? Ano, zrychleným dýcháním a náročnými sexuálními pohyby můžete zvýšit svoji srdeční frekvenci, ale tím to končí.

Pořád se ovládáte

Někdo orgasmus popisuje jako déletrvající vlnu rozkoše, jiný ho má za rytmický záškub. Ať už je vyvrcholení jakékoli, ženy, jež ho prožívají, spojuje jediné. Pokud je orgasmus pravý a silný, nemůžete se při něm plně kontrolovat a ovládat. Proto uděláte grimasu v obličeji, cuknete celým svým tělem, jako když vámi projede elektrický proud, možná se i nepřirozeně zkroutíte. Nic z toho se neděje? Pak jste špatná herečka.

Necháte partnera dotýkat se klitorisu

Po orgasmu je klitoris natolik citlivý, že nesnese žádný dotyk. Byť je to pouze na pár vteřin. Multiorgastické ženy vědí, že v jeho stimulaci lze zanedlouho pokračovat, nicméně není to hned. Poštěváček si aspoň na malou chvíli potřebuje odpočinout, takže jestli se ho partner hned po vyvrcholení dotýká, musí poznat, že má v posteli mladší verzi Elizabeth Taylor.

Zdroj: Názor autora, www.psychologytoday.com/us/blog/sex-sexuality-and-romance/201710/faking-it-why-pretend-orgasm, www.westword.com/arts/ten-effective-ways-to-fake-an-orgasm-nsfw-5777462







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat