Kdy milence vyhodit z postele

25.04.2023 | Vztahy

Citlivý, empatický a něžný milenec je v posteli vítán. Ale co ti ostatní? Tyto typy milostných partnerů můžete s klidným svědomím vyprovodit. Pravděpodobně se nikdy nezmění!

Co se týče skvělých milostných zážitků, všichni věří ve vyjednávání, komunikaci a kompromisy – v ložnici i mimo ni. Jenže právě vůči těmto aspektům jsou někteří nevšímaví jedinci imunní. A s nimi je těžké pořízení! Pokud je vám některý z níže vyjmenovaných způsobů chování povědomý, je čas vyhledat sexuální nirvánu s ochotnějším, kreativnějším, komunikativnějším a starostlivějším partnerem.

„Já“ na prvním místě

Především on musí mít pohodlí, jeho orgasmus je přednější, na něm záleží, zda sex bude, nebo nebude. Je snad ředitelem zeměkoule? Vypadá to tak. Problémem je, že se v tomhle „vedoucím pracovníkovi“ skrývá sobec. Sex je o sdílení doteků, sdílení potěšení a sdílení intimity. Nejedná se o sólo hru, ve které hlavní roli hraje pouze a výhradně partner. Jestli ten váš neposlouchá, nevnímá a neřeší, co se psychicky i fyzicky odehrává s vámi (a ve vás), máte v ložnici „vadný kus“. Zkusíte ho reklamovat?

Nedostatek zvědavosti

Sexualita je jednou z nejkreativnějších oblastí života. Milostnému životu prospívá novost, dobrodružství a ochota zkoumat a zkoušet nové věci. To neznamená, že se musíte houpat na lustru, vymetat swingers party a každý měsíc utratit tisíce za nové erotické hračky. Jde o to mít ducha zvědavosti a nedělat pořád dokola to samé. Pokud váš milenec není ochoten okusit novou polohu, místo či techniku, váš sexuální život umře nudou. Můžete zkusit si s tím o tom promluvit, ale upřímně? „Naordinovat“ někomu, aby byl v posteli živější a zvědavější, je něco jako výšlap na Mount Everest – ne každý ho přežije.

Neúcta a ponižování

Stud je jedna z nejtoxičtějších emocí, která brání ve vzrušení i vyvrcholení. V případě, že ve vás milenec vyvolává pocit hanby nebo viny, uráží a ponižuje, věřte, že si nezaslouží vaši pozornost.

Překračování nebo ignorování hranic

Máte menstruaci a není vám dobře? Schází vám ta správná nálada na sex? Odmítáte anál a jasně to partnerovi sdělujete? Pak by na vás neměl tlačit. Hranice jsou důležité, a to jak pro sex, tak i vztah. Skvělý milenec respektuje, nenaléhá a neignoruje vaše názory, postoje a ani přání. Udělá-li to, kupte mu jízdenku na vlak a na peróně s úsměvem zamávejte. Rozhodně máte na víc!

Zdroj: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat