Jak se spolehlivě ubránit sexuálnímu pokušení

Vypadá jako z reklamy na spodní prádlo, je strašně milý, charismatický a sexy. Ale bohužel, netvoříte pár. A ani ho nikdy tvořit nebudete. Jste zadaná, navíc on patří jiné, nebo je vaším nadřízeným, se kterým sexuální vztah prostě navázat nemůžete. Jak odolat tak velkému pokušení?

Upřímně. Většina lidí neplánuje, že by svého stávajícího partnera podvedla. Vždy, když se něco takového stane, se odhalení hříšníci odvolávají na náhlé pokušení, pomatení smyslů, nešťastnou souhru událostí a podobně. Buď jak buď, někdy je lepší si pokušení odepřít a před přitažlivostí a chemií (sexuálnímu pudu) dát přednost morálce. Ale jak se tohle dělá? Je-li ve vašem okolí někdo, kdo na vás působí jako magnet, ale poměr s ním by představoval problém, musíte udělat těchto pár věcí.

Vyhýbejte se nastraženým pastím

Sedíte u jednoho stolu, když obědváte, navštěvujete stejnou kavárnu, chodíte si kopírovat materiály do té samé kanceláře. Tak ještě chvíli a neodoláte. Kontakty tohoto typu omezte. Poslední věc, kterou nepotřebujete, je pravidelně se vystavovat přítomnosti objektu svých tajných tužeb – o samotě. Když už to nejde jinak, obklopte se i jinými lidmi, kteří mohou vaše chlípné myšlenky rozptýlit.

Nemyslete na sex

Když se vám hlavou honí sexuální fantazie, prozradíte se. Výraz vaší tváře a nonverbální komunikace totiž dělá svoje. Oči se začnou lesknout, koketně skloníte hlavu na stranu a prsty si přejedete po žlábku ve výstřihu. Protistrana si toho samozřejmě může všimnout, což zvyšuje riziko hlubokého očního kontaktu a jiskření mezi vámi. Pakliže v přítomnosti pokušitele máte podobné stavy, pokuste se svoji mysl usměrnit a myslet na své nejhorší životní zážitky. Ty vás usadí.

Neduste v sobě sexuální energii

Chtíč versus cit. Je jedno, co prožíváte, když víte, že si sexuální či snad romantický vztah se šéfem nebo kolegou nemůžete dovolit. To ale neznamená, že tvář jednoho nebo druhého máte nadobro zapovězenou. Půjčte si ji pro masturbaci. Nevybitá sexuální energie musí ven, jinak jednoho dne bouchnete jako papiňák. Pravidelně si užívejte sólo hrátek, mějte sex, co nejčastěji to půjde.

Zaměstnejte se

Ten sexy chlápek vám prostě nedá spát. Energii, kterou věnujete vzpomínkám na něj, nasměrujte jinam. Choďte běhat, pomáhejte, kde je třeba, zapište se do tvůrčího kurzu. Hlavně zaměstnejte svoji mysl natolik, aby se přestala věnovat něčemu, co ji zatěžuje 24 hodin 7 dní v týdnu.

Zvažujte důsledky

Možná, že už přeskočila jiskra, proběhly první doteky a vy teď prožíváte emocionální bouři. Při přemítání nad předmětem své touhy zvažujte důsledky svého jednání. Vždy si zopakujte, komu sexem s dotyčným ublížíte a jaké to může mít následky. To si zrekapitulujte ve dvou, třech klíčových bodech.

Zdroj: Názor autora, https://www.healthline.com/health/how-to-decrease-libido






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat