Věci, které si v posteli zaslouží každá žena

Žena již dávno není jen prostředkem k uspokojení mužských tužeb. Má svoje vlastní a ty si chce splnit do posledního puntíku! Co všechno si v posteli zaslouží a o které věci by se její milenec měl postarat?

Podle statistik se ženy dožívají průměrně o pět let více než muži. To znamená víc prostoru pro vášeň, rozkoš a uspokojení. Po čem dámy, včetně vás, touží, a jaké praktiky by v ložnici určitě měly vyzkoušet, zažít a procítit? Tohle určitě potřebujete!

Opětovaný orální sex

On vám neustále strká penis do pusy, zatímco vy se o orální sex snad musíte i prosit. Tak to je špatně. Přijímání a dávání je forma výměnné energie mezi sexuálními partnery, a pokud je nějaká technika poskytovaná pouze jednostranně, nemáte povinnost ji provádět. V tomhle případě platí, že oko je za oko a zub za zub.

Dostatečně dlouhá předehra

Sexuologové hlásají, že žena potřebuje aspoň 20 až 30 minut přímé pohlavní stimulace, jinak se dostatečně neuvolní a neprožije silný a hluboký orgasmus. Spěch se nevyplácí nikomu. Styk při kvapu bývá bolestivý, prožitek snížený. Každá žena si zaslouží péči, něhu a maximální uvolnění – ještě předtím, než se jí milenec dostane do kalhotek.

Konejšivá a smyslná masáž

Smyslná masáž umocňuje zážitek z milování a vytváří emocionální spojení s partnerem. Dnes, když ženy zvládají vést velké společnosti, pracují v mužských profesích a navíc se starají o rodiny, potřebují ulevit od stresu a zvýšit svoji vnímavost vůči podnětům zvenčí. K tomu slouží rituály s voňavými olejíčky, aromaterapií a masážními hmaty. Tak schválně, kdy vás partner naposledy namasíroval?

Důvěrné spojení

Děláš to dobře zlato, to se mi moc líbí… Je fajn, když tohle milenec říká a myslí to vážně, ale to samé platí i pro vás. Je nesmírně důležité cítit se tak dobře, že není těžké svěřit se se svými tužbami, obavami i přáními. Tahle otevřenost v komunikaci je základním stavebním kamenem spokojeného milostného života v dlouhodobých vztazích.

Respekt k osobním hranicím

Ne by mělo znamenat zase jenom ne. „Nechci“ anální sex, nepřeji si ho. Tečka. Ano, diskuse o náhradním řešení nebo kompromisu je žádoucí a přínosná, ale pakliže se s partnerem dohodnete, že některé milostné praktiky vynecháte, mělo by to být svaté jako krávy v Indii.

Dohra

Existuje mnoho žen, které nemají potřebu se po sexu nějak výrazně dlouho mazlit a objímat, ale všechny do jedné musí vědět, že předchozí milostný akt nesplnil jen prvoplánový účel soulože, ale že je za tím i něco víc. Úcta k ženství, duševní souznění. To všechno splňuje mazlivá dohra, jejíž součástí jsou i rozhovory, společně vypitá sklenička vína či sprcha. Sláva sexu!

Zdroj. Názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat