Dámským zadečkem jsou muži doslova fascinovaní

Větší zadek? To je neskutečná výhra! Podle něj si totiž pánové vybírají vhodnou partnerku a matku svých dětí. Komu to vadí, ten s tím stejně nic neudělá. Je to dáno evolucí!

Někdo je „horňák“ a na ženách obdivuje výhradně ňadra, jiný se netají tím, že sleduje spíše pozadí, proto je zapřisáhlým „dolňákem“. Která kategorie v mužském pokolení převažuje? Těžko říct, protože dost možná je to remíza. Ať už však pánové zírají nad dámský pas či pod něj, nabádá je k tomu příroda. Ta mocná čarodějka má prsty ve všem!

Větší je lepší?

Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Beyoncé nebo třeba Kim Kardashian. Co mají tyto dámy společného, tedy kromě toho, že jde o uctívané ikony showbusinessu? Všechny je spojuje jedna věc – výrazně větší sedací část, na které si zakládají. A to dokonce natolik, že má v jejich pojistné smlouvě svou vlastní kolonku. Tak jistě, stát se může ledacos. A pravdou pořád zůstává, že právě tato tělesná partie patří k nezaměnitelným poznávacím znamením, což zmíněné celebrity moc dobře vědí. S nimi nebo bez nich to ale takhle funguje již odpradávna.

Otoč se, ať se pořádně podívám!

„Muži jsou k ženskému zadku přitahováni ze stejného důvodu, z jakého je vábí poprsí. Tyto rysy jsou hlavními ukazateli plodnosti dávných předků,“ vysvětluje americký psycholog David Buss, který působí na Texaské univerzitě v Austinu. Tento odborník odhaluje i další skutečnosti, které do celé situace vnáší trochu více světla a porozumění (1).

„Muž byl vyvinut proto, aby vyhledával ženy. Ale jenom takové, které se mohou rozmnožovat. Když má dotyčná plné tvary, je to signál pro pánskou primitivní část mozku. Ten upozorňuje na to, že dostatek tuku zajistí bezproblémové otěhotnění. Pokud je pozadí ještě pevné a kulaté, značí to mládí jeho majitelky. Přesně taková dáma byla v jeskynních dobách tou nejlepší kandidátkou na partnerku. A podobné je to vlastně i dnes,“ uzavírá výše jmenovaný psycholog (1). No vida. A pak že na vzhledu nezáleží, že?

Zdroje: (1) www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=187581, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat