Nový oheň ve vztahu vyžene nudu

Dlouhodobý vztah je štěstí, ale občas to může být i nuda. Naštěstí existuje jednoduchý trik, jak nudu ze vztahu vyhnat a zažehnout nový oheň.

Každý si přejeme šťastný vztah, který vydrží roky nebo ideálně celý život. Člověk, kterého budete znát až do morku kostí, který vám bude rozumět a znát vás stejně dobře. Ale takto intimní vztah má často také ne zrovna příjemného spolubydlícího – nudu.

Být si blízko je něco báječného, o tom není pochyb, ale je potřeba udělat něco dřív, než vaše každodenní rutina postupně povede k všednosti a pomalému odcizení. Není potřeba dělat žádné razantní změny. Americká psychiatrička Samantha Boardman zná užitečný trik, který nudu ze vztahu bezpečně vyžene.

Jak vyhnat nudu

Vnímejte svého partnera jako tajemnou bytost. Nuda vzniká z přesvědčení, že někoho znáte do nejmenších detailů. Nemůže vás tedy už překvapit, a to vede k už ne tolik vzrušujícímu svazku. Ale uvědomit si, že svého partnera nemůžete poznat úplně a že každý den můžete objevit něco nového, nudě ve vztahu nedá šanci.

Člověk se samozřejmě nemění od základů, ale stačí lehce pozměnit váš postoj. Místo, abyste si pomysleli „Věděla jsem, že přesně tohle udělá…“, se zamyslete nad maličkostmi. A právě ty vás mohou denně znovu a znovu překvapovat. Navíc tím dáte partnerovi možnost dalšího růstu a rozvoje místo přešlapování na místě. Díky této změně pohledu a otevřenosti novým věcem, která s tím souvisí, můžete nyní zažít jeden druhého zcela novým způsobem.

Zdroj: názory autora, birdie.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat