Lednová sexuální výzva spočívá v každodenní masturbaci

Suchý únor bez alkoholu zná každý, ale co mokrý leden? Právě je ten nejvhodnější čas oprášit uložené erotické pomůcky a schovat se pod peřinu. Tyhle důvody jsou přesvědčivé!

Leden je měsícem plnění novoročních předsevzetí. Dole už máte dvě kila, nosíte nikotinové náplasti a víno si dopřáváte jen o víkendu. Je chvályhodné, že takhle „jdete do sebe“, ale stojíte před ještě jednou, neméně náročnou, výzvou. Lednovému blues, tedy splínům, které se v tento čas objevují. Jak je zkrotit? Soustřeďte se na docela jiné potěšení.

Osobní vztah na té nevyšší úrovni

Britská sexuoložka Ness Cooper se pro tamní tiskový deník Metro nechala slyšet, že masturbace je na sklíčenost a deprese jako dělaná. „Myslím, že nejdůležitější je soustředit se na to, abyste konkrétně v měsíci lednu trávili čas sami se sebou a lépe poznali své tělo,“ říká expertka s tím, že pokud nejste někdo, kdo chce masturbovat každý den, začněte používat kombinaci všímavosti a základního doteku.

Hlavně klid!

„Dostaňte se do uvolněného stavu a uvědomte si pocity, které procházejí celým vaším tělem. Ze začátku, prvních pár minut, se oprostěte od dogmatu, že je vaše tělo nástrojem rozkoše, jen se pokuste odpočívat a relaxovat,“ doporučuje Ness Cooper. Následně, jakmile zatoužíte jít dál, vnímejte doteky, uvědomujte si je a zkoumejte, jak na ně reagujete. Tato každodenní praxe vždy není o orgasmu, ale o privátním čase, mentální stimulaci a poznávání. Vyvrcholení není cílem.

Možná vás ale bude zajímat, že se při sólových hrátkách uvolňuje sexuální napětí, snižuje stres i menstruační bolesti. Díky stimulaci klína se zároveň posiluje svalový tonus v pánevní i anální oblasti.

Když se najde bájný bod G

Při masturbaci používejte prsty a všechny dostupné pomůcky, které máte. S vibrátorem se neponořujte přímo dovnitř – nejprve nalaďte svou mysl. Dovolte si konečně vypnout a hledejte ideální pozice, ve kterých se cítíte dobře. Ty pak uplatníte i při samotném pohlavním styku.

Některé ženy mohou zjistit, že jsou citlivější, pokud leží na zádech s nataženýma nohama, zatímco pro jiné mohou být pozice v podřepu lepší z důvodu zpřístupnění bodu G. Je důležité si uvědomit, že žádná pozice není špatná, žádný postup nevhodný. Dělejte to, co vám působí rozkoš, ale hlavně si nedělejte starosti s tím, pokud se nedostaví samotné vyvrcholení.

Zpátky na koni

„Vím, že existují lidé, kteří nemohou dosáhnout orgasmu, kupříkladu z fyzických důvodů, a přesto později prožijí pocit orgasmu podobný. A to buď nalezením nové erotogenní zóny na svém těle, nebo ponořením se hlouběji do své mysli. Proto experimentujte s rychlostí, tlakem i lubrikanty,“ uzavírá sexpertka. Je to ta nejhezčí výzva, jakou si po zbytek ledna či klidně třeba až v únoru můžete dát.

Zdroje: metro.co.uk,  plannedparenthood.org, https://nymphomaniacness.com/the-importance-of-solo-foreplay-during-masturbation/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:28
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat