Intimita v posteli je o experimentování

Intimita. Co si pod ní představit? Mnoho lidí se mylně domnívá, že intimita rovná se sex. Ale ona to tak docela není pravda. Zapomeňte na obecné definice, tohle je ten správný způsob, jak k sobě mít blíž. Doporučované tipy přitom nepřeskakujte!

Intimita (z původem latinského intimus = vnitřní, skrytý před zraky jiných) představuje soukromí a důvěrnost. Je třeba ji vytvářet a pečovat o ni, jinak se vytrácí. Jak intimitu „nahodit“ a zaktivovat? Udělejte tyhle věci a v ložnici se ihned začnete cítit o dost lépe!

Obnovte romantické spojení

Důvěrné spojení nevzniká fyzickou blízkostí mezi milenci, ale již dávno předtím. Můžete svému partnerovi napsat milou zprávu nebo se mu rtěnkou na zrcadle vyznat ze svých citů. O víkendu si na něj udělejte čas, připravte snídani do postele, pod šálek kávy vsuňte poukázku na večerní romantickou večeři nebo masáž. To, že předem naplánujete nějakou podobnu akci, poukáže na váš zájem o něj. Představa, že si vyhradíte chvíli pro sebe, podporuje očekávání a vytváří jiskřivé napětí.

Věnujte si čas

Intimita se vytváří i tak, že začnete věci dělat společně. Projděte se po horách, užijte si zábavný den a ten zakončete skleničkou vína. I když se tyto aktivity pro začátek nemusí jevit jako extra romantické, postupem času se jejich benefity sčítají a hromadí. Z dlouhodobého hlediska pak pomáhají zlepšit vztah i fyzickou důvěrnost.

Vzájemně se sledujte

Jakmile obnovíte pouto mezi vámi, vylepšete i milostnou stránku. Zkuste třeba vzájemnou masturbaci. Jedná se o velmi intimní záležitost, která vás pravděpodobně vytrhne ze spárů rutiny a nudy. Pokud do toho půjdete, ztlumte světla, v místnosti nastavte vhodnou teplotu, zapalte svíčky a ujistěte se, že oba máte pohodlí. Zatímco jeden z vás si začne dělat dobře (se zavřenýma očima to u nesmělých stydlínů jde mnohem lépe), druhý ho opodál sleduje. Díky této osobní a zranitelné pozici se k sobě můžete zase o kousek přiblížit. Citově i emočně.

Užijte si ve třech, nebo ve čtyřech

Povolejte sexuální hračky, představují zábavný způsob, jak do postele vnést trochu vzrušení, nové metody a v neposlední řadě i psychologické výhody. Projděte si nabídky erotických obchodů a společně vyberte pomůcky, které vás zaujmou. I kdybyste je vyzkoušeli jen párkrát, získáte další zkušenost a zvýšíte fyzickou intimitu vztahu.

Zdroje: modernman.com, wikipedia.org






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat