Nejnadrženější země světa

Možná, že už se s koronavirem blýská na lepší časy a vy přemýšlíte, kam vyrazíte, až se oteplí. Prahnete-li po sexuálních zážitcích, vyberte si nějakou ze zemí, která patří k těm nejnadrženějším. Jedna z nich je naším sousedem!

Sex jako zábava, potěšení i droga. Slavná značka kondomů Durex uspořádala anketu o nejchlípnější zemi světa. Vycházela přitom z dat 30 000 lidí a 26 národností (1). Kdo má k flirtu, svádění a milování nejblíž?

Řecko

Z Prahy je to asi tak 19 hodin jízdy autem. Řecko je podle Durexu jednou ze sexuálně nejaktivnějších zemí. 87 procent dospělých má sex alespoň jednou týdně – to je více než v kterékoli jiné zemi. Sex je pro místní obyvatele jazykem lásky, komunikací i nutnou potřebou. Jestli chcete zkusit něco nového, vydejte se právě sem (2).

Brazílie

Druhou nejnadrženější zemí světa je podle všeho Brazílie. Brazilští muži i ženy mají silnou a atraktivní postavu, díky které jsou sexuálně potentní. Půvabné křivky Brazilek jsou známé po celém světě. Obecně ale platí, že se obě pohlaví oddávají sexu, kdykoli mají příležitost, a nemají příliš osobních zábran (2).

Polsko

Dřívější Polsko se dost dlouho považovalo za konzervativní národ, ale v posledních letech si vylepšilo reputaci. Pokud tedy pomineme kontroverzní a předpotopní zákon o interrupcích. Možná je tomu těžké uvěřit, ale každý rok se v Polsku pořádá Eroticon Festival, kde se předvádějí ty nejlepší sexuální hračky světa. To znamená, že občané Polska v sex věří, ale také ho navíc propagují prostřednictvím podobných kulturních programů. A mimochodem, dvě polské ženy vytvořily nejvyšší světový rekord v gangbangu, což je forma skupinové soulože (2).

Čína

Čína je plná protikladů. Na jednu stranu se tváří konzervativně a zakazuje provoz pornografických portálů, na tu druhou produkuje 70 % všech erotických pomůcek na světě. Pravda je taková, že ať se tahle země chová jakkoli, za zavřenými dveřmi domů a bytů sexuální fantazie a aktivity jedou na plné obrátky. Jak to dělají třeba v Hong Kongu, kde lidé bydlí v miniaturních bytech a připadají si jako sardinky, ovšem není známé (mnohé z nich mají jen čtyři metry čtvereční) (2).

Španělsko

Španělští muži a ženy jsou divocí a vášniví. Není divu, že si sexu užívají více než mnoho jiných zemí světa. Mají vysoké libido a pohlavní styk je jejich oblíbenou kratochvílí (2). Už jste okusili horkokrevnost a živočišnost místních obyvatel?

Zdroje: (1) www.worldpopulationreview.com/country-rankings/most-promiscuous-countries, (2) www.durexnetwork.org/SiteCollectionDocuments/Research%20-%20Face%20Of%20Global%20Sex%202005.pdf 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat