Pocit krále pro vašeho partnera

Máte pocit, že jsou muži nároční? Někteří určitě ano, ale mnozí z nich dokážou být šťastní z maličkostí.

Ne, není naším úkolem zajistit, aby se náš miláček cítil vždy dobře. Koneckonců, už je velký a měl by být schopen se postarat o sebe a své ego sám. Ale upadly by nám ruce, kdybychom občas člověku, kterého milujeme, udělali malou laskavost, aniž by nás o to požádal? Kdepak! Většinou máme dokonce příjemný pocit, když děláme něco dobrého pro druhé (zejména pro našeho partnera) – zvláště pokud pro to nemusíme dělat mnoho! Navíc: Jak se do lesa volá, ...

Ale co by mělo být snadné a spolehlivě to zvedlo náladu? Máme pro vás několik super jednoduchých tipů, které zvládnete hned teď. Jen se přesvědčte sami!

Společný čas

Zkuste partnerovi dopřát společné chvíle, zvláště pokud jich nemáte hodně. Co takhle strávit jeden den celý spolu?

Povzbuzení

Vzpomeňte si, jak moc vám pomůže, když vám partner před pracovní schůzkou nebo holčičím večerem řekne, že vám to opravdu sluší? A stejně to má i váš partner! Nebojte se mu skládat komplimenty – všeho druhu!

Něha

Ačkoli si naši muži často hrají na tvrďáky a často jsou nám oporou, jsou chvíle, kdy potřebují i dávku něžnosti. Udělejte mu masáž, poškrábejte záda nebo hlaďte po hlavě. Určitě to ocení.

Malé dárky

Propiska v oblíbené barvě nebo s gravírováním, nový pásek nebo třeba květiny. Kde je napsáno, že by květiny měly dostávat jen ženy?

Ocenění

Být celý den na děti sama a muset zařídit každodenní situace není rozhodně žádný med. Ovšem spolkněte výčitky a poděkujte manželovi za to, že vás dokáže uživit a zabezpečit. Možná to považujete oba za samozřejmost, ale jistě ho to potěší.

Objetí

Každý se někdy cítí pod psa a nejlepší pomoc je velmi snadná – objetí. Pomáhají před stresem a fungují jako záchranný kruh v situacích, kdy máte pocit, že jste sám.

Všechno to zní docela proveditelně, že? Samozřejmě za předpokladu, že příslušní muži také dělají své, aby se jejich partnerky cítily jako královny! Například, pokud chcete slyšet "Děkuji, že chodíš do práce", možná budete dobré začít s "Děkuji, že se celý den staráš o našeho syna".

Zdroj: názory autora, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7248243/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat