Dynamická předehra pro zkvalitnění samotného sexu

Není nutné ji nesmyslně prodlužovat, ale hodně na ní záleží. Předehra je jako aperitiv, který zpříjemňuje čekání na pokrm a vyvolává či probouzí větší chuť na jídlo. Dodejte jí dynamiku a jiskru, prožijete silnější orgasmus!

Penetrační sex může být kvalitnější. Už vám to někdy někdo řekl? Stačí, když do své předehry začleníte jeden, dva z nabízených tipů a technik, které na touhu a samotný sex působí až magicky.

Začněte mimo ložnici

Předehra může začít od chvíle, kdy se probudíte. Partnerovi napište, co s ním máte v plánu a buďte konkrétní. Zmiňte se o poloze, jež má nejradši, vytáhněte starou vzpomínku, která ho navnadí. „Pamatuješ, jak jsme se museli potichu milovat, protože vedle spali tvoji rodiče? Tenkrát jsem měla šest orgasmů!“ Budete-li mít chuť zajít ještě dál, pošlete i lechtivou (ale vkusnou) sexy fotku. Sexting přes den připravuje půdu pro noc.

Využijte rozdílů teplot

Jakmile skončíte v ložnici (nebo kdekoli jinde), nesvlékejte se. Tedy ne úplně. Z mrazáku vytáhněte kostku ledu a nejprve jí přejíždějte po partnerově těle – přes oblečení. Soustřeďte se na choulostivá a vnímavá místa, jako jsou bradavky. Ano, i pánské „čudlíky“ bývají citlivé na fyzický dotyk. Ostatně, muži si je při masturbaci sami stimulují.

Následně s každým odloženým kusem oděvu „zchlaďte“ obnaženou oblast zmraženou vodou. Máte vy nebo partner radši teplo? Obstarejte si speciální masážní svíčku z erotického obchodu. Když ji sfouknete, dá se její horký vosk, který patří mezi nejzákladnější sado-masochistické praktiky, použít jako zábavný stimulant. No a chlad a teplo se mohou po minutách střídat. A to je teprve pecka! (Nejprve vosk kapejte vysoko, aby se olej ochladil před prvním kontaktem s pokožkou, pak jej vmasírujte, kam je libo. Po rozehřáté oblasti pak přejeďte ledem.)

Běžte do sprchy

Sex ve vaně a ve sprše se trochu přeceňuje. Voda odplavuje přirozené poševní sekrety, a navíc je nutné dbát zvýšené opatrnosti, neboť hrozí uklouznutí a úrazy. Vodní hrátky se ale hodí pro ty, komu vadí krev, pot, sperma a různé jiné tělesné tekutiny. Někteří lidé tak mají pocit větší čistoty a sterilnosti. Dráždění pod proudem vody také plní funkci zahřívacího kola. Můžete si s partnerem navzájem umýt vlasy, vydrhnout se po náročném dni a naladit své smysly s pomocí vonných sprchových gelů a koupelových pěn.

Vylaďte orální sex

Orální sex je jednou z nejpreferovanějších milostných technik. Víc se ponořte do jeho tajů, aplikujte podtlak na penis (s pyjem v ústech se snažte do plic nasát vzduch), partnera zase požádejte, aby vyzkoušel klitoris hýčkat ve vodorovném pohybu, spíše než tahem nahoru a dolů. Do své předehry začleňte i vibrátory. Přiložte je na svoji ruku a počkejte, až rozvibrují vaše prsty. Těmi se milence dotýkejte na erotogenních zónách.

Zdroje: Názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat