Když při sexu potřebujete na malou

Někdy se to semele příliš rychle na to, aby bylo možné dojít si na toaletu. Víte, jak se zachovat, když při sexu potřebujete na malou?

Když příroda zavolá, není zbytí. S partnerem si dáte skleničku vína, pustíte film a odpočíváte. Po chvíli zaregistrujete jeho ruku na svém stehně, polibek na krku, jazyk na bradavce a už to jede. Všechno je to příjemné, ale vy už se hezkých pár vteřin perete s tím, že si nutně potřebujete odskočit. Co teď?

Jestli je stav skutečně akutní, běžte, jinak s močením počkejte až po pohlavním styku. Vyplavíte tak bakterie z vaší uretry (1). Počítejte ale i s tím, že vás potřeba odskočit si může překvapit přímo při sexu. Je to zvláštní? Ale vůbec ne.

Omluvit se uprostřed sexuální aktivity?

V některých sexuálních pozicích, kdy penis proniká do vaginy skutečně hluboko či v jiném, méně obvyklém úhlu, se vyvíjí tlak na močovou trubici. Pro jednoho je taková stimulace příjemná, pro druhého nikoli. Opět platí, že nemá cenu se trápit. Pokud si myslíte, že za pocitem stojí plný močový měchýř či cokoli jiného, omluvte se a sdělte partnerovi, že odcházíte na toaletu. Pochopí to. Navíc by pro něj vaše pohodlí mělo být prioritou (2).

Vaginální fitness

V případě, že se situace opakuje, zkuste změnit polohu, do svých milostných hrátek začleňte (víc) lubrikantu a v neposlední řadě začněte procvičovat svaly svého pánevního dna, které mohou být oslabené. Kromě klasického přerušování proudu moči při vykonávání malé potřeby existuje několik nesmírně vhodných pomůcek, jež vašim vnitřním svalům poskytnou ty nejlepší fitness lekce, aniž by o tom někdo věděl. Vhodné jsou kupříkladu Venušiny kuličky (2). Jak fungují?

Posilovat můžete i v práci

Díky malým kuličkám umístěným uvnitř těch větších při pohybu dochází k vibracím, jež se přenášejí na poševní stěnu. S pomocí svých svalů se je snažíte udržet uvnitř. Stačí je zasunout a jít třeba na procházku nebo do práce. Čím častěji, tím lépe. Pokud máte nějaké obavy nebo dotazy, obraťte se na svého gynekologa, který vyloučí i jiné příčiny, proč při sexu potřebujete na malou. Jednou z nich je infekce močových cest, pro niž je typická i bolest při pohlavním styku (3).

Jak je to s bodem G?

Jedním z dalších řešení je i absolutní uvolnění. Možná, že penis objevil kouzelné místo zvané bod G. Tato oblast se nachází v těsné blízkosti uretrální houby (houbovitý polštář tkáně obklopující močovou trubici) a Skeneho žláz, které jsou zodpovědné za ženskou ejakulaci. Když je bod G aktivován, můžete mít pocit, že si místo orgasmu „ucvrknete“ (2). Upřímně? Je to jedna z těch smyslných věcí, které se vám s partnerem mohou přihodit.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5293379/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5443475/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5962309/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat