Ženská ejakulace uhrane každého muže

Ženská ejakulace. Žádný jiný sexuální fenomén není tak tajemný jako tenhle! Aby ne. Stále na něj neexistuje jednotný vědecký názor, a to i přesto, že reálně stříkající ženy svým milencům dělají radost den co den. Můžete být jednou z nich? Tahle pravda o výstřicích se vám bude líbit!

V erotickém filmu to vypadá nesmírně jednoduše. Po pár minutách dráždění prsty herečka vyvrcholí a vypudí ze sebe tolik tekutiny, že by se za to nemusela stydět ani pražská Křižíkova fontána. A teď zpátky do reality. Odmyslete si filmové efekty, honoráře hereček i konvice s vodou postavené mimo kameru. Můžete něco podobného prožít i vy?

Vlhká, ještě vlhčí a nejvlhčí

Kde je otázka, tam je i odpověď. Nejprve vezměte na vědomí, že ženská ejakulace není výmysl pornoprůmyslu, ale skutečná věc. Sexuologové uvádějí, že mokrý orgasmus pravidelně prožívá asi pětina žen, přičemž ojediněle pak překvapí některé další ženy, které o něj vlastně ani neusilovaly (1). Tyhle dámy se při dráždění pochvy uvolní natolik, že se přestanou kontrolovat, naplno se oddají okamžiku a pouze si užívají stimulaci. Najednou to přijde – po vibrátoru nebo partnerových prstech začne stékat tekutina, o jejímž původu a složení se vedou více či méně vědecky podložené diskuze.

Mokrá postel – potěší i šokuje

Ženský ejakulát je podobný tomu mužskému, akorát neobsahuje spermie. Obvykle je čirý nebo nažloutlý, protože v sobě ukrývá část močoviny, kreatin pocházející z močového měchýře a kyselou fosfatázu, enzym, který se jinak vyskytuje hlavně v mužském semeni (2). Podobnost čistě náhodná?

Co se týče množství, ženské tělo může vypudit jeden mililitr této tekutiny, ale taky klidně 150 mililitrů, což překvapuje hlavně nové milence žen, kteří se s tímto jevem ještě nikdy nesetkali. V každém případě milenky – „fontány“ udávají, že když stříkají, je to úplně jiný pocit, než když potřebují čurat (3). Dobrou zprávou je, že pokud to taky chcete zkusit, tak můžete.

Revoluce v posteli

Při masivní i nekoitální stimulaci onoho G bodu je nakonec každá žena schopna nějakou tu tekutinu z močové trubice při orgasmu vypudit. Ve skutečnosti neexistuje žádná anatomická indispozice, která by tomu bránila. Nikdo ale nepopírá složitost celého procesu (4).

Je třeba zbavit se ostychu a nepotlačovat silnou potřebu močit, což je někdy problémem. V každém případě na sebe netlačte a nemějte pocit, že „to“ musíte umět. Vyzkoušejte kombinaci penetračních technik, objevujte nové hračky i úhly a hlavně mějte trpělivost a nohy v teple. Mokrý orgasmus je především o maximálním pocitovém uvolnění než o technice (1).

Zdroj: Názor autora, (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32681804/, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30274957/, (3) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25545022/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6367229/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat