Pět erotických pomůcek, které si získaly srdce českých žen

13.04.2022 | Sex a vztahy

Přemýšlíte nad nákupem erotické hračky, ale nevíte, kterou si vybrat? Inspirujte se za dveřmi ložnic českých žen.

Erotické pomůcky nedokážou plně nahradit partnera, ale zato umějí ozvláštnit prožitek z orgasmu a zvýšit pravděpodobnost jeho dosažení. Chcete si nějakou hračku pořídit, ale nevíte, která vám přinese nejvíce radosti? Podívali jsme se do statistik českých sexshopů a zjistili pro vás, které pomůcky si české ženy oblíbily nejvíce.

Stále vládne klasika

O pomyslné zlato se dělí realistické vibrátory s vibrátory na bod G. Realistické hračky se snaží co nejvěrněji napodobit pánské nádobíčko, ale spoustě žen připadá jejich design "vulgární". Ty si pak raději vyberou mezi elegantními vibrátory, které jsou svým tvarem uzpůsobeny pro přesnou stimulaci bodu G.

Vibrátory využijete nejen při sólo masturbaci, ale i při partnerských hrách, třeba během předehry nebo na dodělání „rozdělané práce“, když už partner nemůže. Vibrace vám přitom zintenzivní prožitek a mnoha ženám pomohou také k rychlejšímu dosažení orgasmu.

VĚDĚLI JSTE? Podle průzkumu na Yoo.cz používá erotické pomůcky při masturbaci 21,6 % žen. Zhruba polovině všech dotázaných ozvláštní prožitek z orgasmu, více než třetině zvýší pravděpodobnost dosažení orgasmu a čtvrtině ho zesílí. Průzkumu se zúčastnilo 3 409 lidí (2 504 žen, 905 mužů), přičemž převládala věková skupina 18–29 let.

Klitoris si žádá pozornost

Na druhém místě jsou stimulátory klitorisu. Spousta žen totiž upřednostňuje klitoridální stimulaci před stimulací bodu G, ale mnohdy to zjistí až poté, co si jako první hračku pořídí klasický vibrátor a začnou s jeho pomocí poznávat své tělo. Nejoblíbenější jsou pulzační stimulátory značky Satisfyer a Womanizer, které dokážou přivodit silný orgasmus během okamžiku pomocí tlakových vln.

Velice oblíbené jsou také minivibrátory, které jsou super na stimulaci klitorisu při masturbaci i sexu, stačí zvolit správnou polohu. Možná vás to překvapí, ale někteří mrňousci dokážou vykouzlit orgasmus během chvilky. Spousta žen je navíc nosí s sebou v kabelce, když by je náhodou přepadla chuť jinde než doma.

ZAJÍMAVOST: Jsou ženy spokojené s tím, jak často dosahují vyvrcholení při sexu? Jaké aktivity jim pomáhají dosáhnout uspokojení? Přečtěte si článek Jak jsou na tom Češi se sexuálním životem.

Není vše jen o potěšení

Třetí místo obsadily Venušiny kuličky, které jsou na pomezí erotické hračky a tréninkové pomůcky. Pravidelným používáním totiž docílíte vytrénování pánevních svalů a zúžení vaginy (a tím i lepších prožitků při sexu nejen pro sebe, ale i svého partnera).

TIP: K tréninku vaginálních svalů jsou ideální Kegelovy cviky založené na vědomém stahování vaginálních svalů. Díky Venušiným kuličkám si snáze uvědomíte, které svaly zatínáte, takže trénink bude efektivnější a intenzivnější. Přečtěte si článek, který vám poradí, jak na ně.

Oblíbenci, kteří nejspíš překvapí

Bramborovou medaili získávají vakuové pumpy pro ženy, které jsou určeny na klitoris, vaginu či prsa. Tyto pomůcky umějí pomocí podtlaku prokrvit vybrané místo, které je pak díky tomu mnohem citlivější na jakýkoli vnější podnět. To vede k intenzivnějšímu prožitku a silnějšímu orgasmu.

A ačkoli se nejedná o erotickou pomůcku, byla by škoda nezmínit stimulační gely na bod G a klitoris, které obsadily páté místo. Není se ale čemu divit. Podobně jako pumpy totiž dokážou prokrvit dané místo, a usnadní tak ženě dosažení orgasmu.

Kouzlo erotických hraček

Sex a masturbace nejsou pouze o orgasmu, ale vyvrcholení je pomyslnou třešničkou na dortu, bez které by to nebylo ono. Kromě toho, že erotické pomůcky ozvláštní váš sexuální život, umožní vám také lépe poznat vlastní tělo a zjistit, který druh stimulace je vám příjemný a který vás nejsnáze přivede k vyvrcholení. 

Prozraďte ostatním čtenářkám v komentáři pod článkem, kterou erotickou hračku jste si oblíbila a čím si vás získala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat