Sex ňadry je velice příjemný

V pornu běžná praxe, u vás doma výjimka. „To mi nepůjde, nemám výbavu a vůbec, můj partner se bez toho určitě obejde!“ Ale no tak, muži milují, když mohou své přirození zasunout do žlábku mezi ňadry a užívat si stimulů, které cool prsní sex nabízí. Dopřejte jim ho!

Super předehra, ale taky možnost, jak si užít fyzický kontakt i bez přímého pohlavního styku (třeba při menstruaci). Po sexu ňadry (v angličtině titty fucking) muži šílí, nicméně pro vás něco takového může být trochu nepohodlné. Ale nebojte, přijdete tomu na chuť!

Sednou si, nebo stát?

Sex ňadry se obvykle kombinuje s orálním milováním, nicméně není to pravidlo. Co se týče ideální velikosti prsou, žádná neexistuje. Pokud dokážete stlačit dva kousky masa k sobě a vytvoříte štěrbinu, nemáte žádné omezení.

Za jednu z nejpoužívanějších a možná i nejpohodlnějších pozic se pak považuje ta, kdy partnera posadíte na okraj postele nebo gauče, přikleknete k němu a penis vsunete mezi prsa tak, že jeden z vás je tiskne k sobě. Vyzkoušejte, zda se cítíte pohodlně, popřípadě si lehněte na záda a požádejte milence, aby vám své přirození půjčil (na pokusy).

Dvojčata k sobě aneb „sendvičtunel“

Penis by pak měl vklouznout dovnitř jako „hotdog“ a začít se pohybovat sem a tam. To zajistí lubrikant, ideálně na silikonové bázi, popřípadě dětský olej. Umožňuje-li to daná milostná poloha, dá se navíc špička pánského přirození cucat a stimulovat jazykem, na to žádnou příručku nepotřebujete, koneckonců, hlava penisu se znovu a znovu přibližuje směrem k vaší tváři, takže se to vyloženě nabízí. Praktiky lze pochopitelně i kombinovat.

Můžete střídat zasouvání do žlábku s přímými polibky po celém těle pyje. Muže pochopitelně vzrušuje i to, když si jejich přirozením přejíždíte po ztuhlých bradavkách. Po celou dobu se snažte udržovat oční kontakt a sledujte, co se děje.

Na orgasmus nutně dojít nemusí

Vizuální stimulace je skvělá, pohled na ženu, která drží svá vlastní prsa a ještě si to užívá, patří k mužským nesmírně silným zážitkům. Ať už zvolíte jakýkoli postup, myslete na to, že není potřeba vyvíjet tlak na výkon a dělat z titty fucking ohromující sexuální akt. Často je to jen novinka a zpestření. Pokud na ňadrech přistane ejakulát, tak přistane. Spousta samců považuje výstřik na hrudník (perlový náhrdelník) za neuvěřitelně horkou záležitost. Ale i opačná situace je naprosto v pořádku. Bavte se, vždyť o nic jiného ani nejde!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat