Zavázané oči při sexu slibují nevšední zážitky

Slyším, mluvím, ale nevidím. Proč je zraková deprivace při milování tak moc strhující?

Sex se zavázanýma očima naplno proslavil Christian Grey v erotickém dramatu Padesát odstínů šedi (2015). Od té doby jej zkusilo prožít mnoho milenců z řad žen i mužů, přičemž leckdo si privátní hrátky bez pásky nebo masky na oči už ani neumí představit. A to je pochopitelné, protože zakrytý výhled při sexu slibuje nevšední zážitky, které i vy můžete mít na dosah.

Zraková deprivace. Jen pro úchyly?

V kostce. Nevidíte, takže jste vydáni na milost a nemilost jiné osoby. Je to všechno hra na dávání a přijímání kontroly. Můžete nabýt dojmu, že jste sexy vlastnictvím svého partnera, kterému tudíž naplno důvěřujete, jinak by sex bez vizuálního kontaktu nebyl možný. Už jen to samo o sobě (pocit absolutní odevzdanosti) nesmírně vzrušuje. Dalším bonusem je, že když máte zavázané oči, všechny ostatní smysly se posílí. Intenzivněji cítíte dotek svého partnera na své kůži, vůně jsou silnější a živější a orgasmy dokonce silnější! Kdo by odmítal?

Zavázané oči již dávno nejsou výstřední zábavou, kterou preferují pouze jedinci méně seriózního životního stylu. Takhle praktika je zvlášť v dlouhodobých vztazích vhodná úplně pro každého, ba co víc, bývá běžnější než nákup rohlíků v supermarketu. Pokud máte zájem ji vyzkoušet, měli byste vědět, že si vystačíte s málem.

Improvizujte s předměty i pocity

Páska na oči nebo maska z erotického obchodu není nutná. Stačí použít podprsenku, kravatu nebo smotané bavlněné tričko. S partnerem si předem stanovte bezpečnostní heslo určené pro případy, kdy se přestanete cítit komfortně, zakryté oči vám začnou vadit a podobně. Díky jasnému signálu ihned dáte najevo, že hra končí. (Za bezpečné heslo považujte slovo, jež při běžné mluvě příliš nepoužíváte – slon, šiška, maják, plachetnice, biftek a podobně.)

Ať vás milenec začne líbat po celém těle a zařadí i atraktivní kulisu v podobě éterických olejů, které, smíchané s nosným olejem, kupříkladu mandlovým, splní funkci masážního prostředku. Pak se sexy věci mohou opravdu rozjet. Vaše zakryté oči a zároveň zkřížené ruce nad hlavou (a jejich mírné znehybnění) působí velmi chlípně. Ovšem navzdory tomu, že jste v submisivní (podřízené) roli, nebojte se požádat o to, co chcete!

Čeho se vyvarovat?

Velkou chybou, kterou mnozí začátečníci dělají, je, že na věc jdou až příliš rychle a inspirují se filmovými scénami, během kterých se všechno líbí všem. Ale takhle to nefunguje. Když poprvé zkoumáte sex se zavázanýma očima, je třeba si na něj přivyknout. Páska na oči či jiná věc, která znemožňuje přístup světla, může v podřízeném partnerovi vyvolat úzkost a strach. Proto při prvním pokusu nic nehroťte. Hlavně klid a nohy v teple, vážení. Koneckonců, i když jste submisivním postavení, stále máte situaci pod kontrolou.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat